5 dessert-gadgets og bageudstyr for lækre, sjove desserter

Den ypperste pandekage

Alle elsker pandekager. Hvad end du er til is, syltetøj eller noget tredje, så er pandekager bare lækkert. Du har måske sågar den helt perfekte opskrift og ved præcis hvordan du vil have dem. Så hvor passer ekstra bageudstyr ind her? De fleste laver trods alt allerede pandekager på en almindelig pande.

Selvom gammeldags pandekager lavet på en normal pande er ganske fint, kan du højne niveauet en del med en decideret pandekagemaskine. Cecotec Crepestone er lige sådan en. Med den får du ekstra sprøde og tynde crepe-lignende pandekager som du måske har fået på julemarkeder eller cafeer. En virkelig lækker opgradering af dine dessertresultater.

 

Mere dekorativ frugt

Når det kommer til desserter, er det altid sjovt at gøre lidt ekstra for de folk man har ovre på besøg. Særligt kan det være sjovt at gøre lidt særligt ud af det dekorative. Det er lige præcis hvad du kan med Yummy Pop Dessertudhuler. Med denne kan du udhule frugt og andet i en række sjove former for eksempel hjerter, stjerner eller sommerfugle.

 

Bliv inspireret: Mad, opskrifter og kulturnariske oplevelser fra Madeleines

 

Dessertudhuleren er særligt egnet til melon og andre frugter. Perfekt til sjove frugtspyd med frugt i forskellige former som et sundt alternativ til slikposen ved en børnefødselsdag. En anden, mere voksen mulighed er at bruge frugtstykkerne som flot fyld i en sommerpunch til hygge med vennerne på en fin sommerdag.

 

Slut med at servere is fra supermarkedet

Is er altid en favorit når det kommer til desserten. Is er lækkert, kølende (særligt på en varm sommerdag) og med så mange smagsvarianter, er der altid noget for alle. Is er altså en sikker vinder, men hvor meget federe er det ikke, at kunne servere sine gæster rigtig, hjemmelavet is?

Er dette en tanke der interesserer dig, så er Kiwi KIM-4703 ismaskinen et godt sted i retning af at kunne lave det. Ismaskinen gør det nemt at lave op til en liter is til dine gæster. Alt du skal gøre er at finde, eller finde på, sjove smagsvarianter og opskrifter, og så forbløffe dine gæster med lækker hjemmelavet is.

 

Skal det være blæret, så skal det være blæret

Skal din dessert være lækker, men også være lidt blæret, så bliver det ikke meget bedre end et decideret chokoladespringvand. Alle har været budt på chokolade i en eller anden form som dessert, og det er altid en succes, men hvornår er du sidst blevet præsenteret for et decideret chokoladespringvand? Nej vel?

InnovaGoods Sweet & Pop Times chokoladespringvand, er lige sådan et. Du fylder chokolade på, lader det varme op, og så strømmer chokoladen fra toppen. Kombiner med bær, frugt og småkager, og så kan du og dine gæster sidde og hygge jer, med at dyppe dem i chokoladen. En rigtig party-starter.

 

Lækre vafler til dig og dine nærmeste

Sidste bageudstyr vi vil kigge på, er et vaffeljern. Modsat med pandekager der trods alt godt kan laves på en normal pand, kræver vafler et rigtigt vaffeljern for at kunne laves. Her er bageudstyret altså essentielt at have hvis du vil have vafler. Kiwi KSM-2433 vaffeljernet, er en virkelig god allround-løsning, til dig der gerne vil lave nogle lækre vafler til dine gæster og dig selv.

Vaffeljernet er i en praktisk størrelse, ikke for stort, men alligevel stort nok til at kunne smide en masse vafler ud. Jernet leveres med forskellige plader i forskellige mønstre, så du kan lave en række forskellige vafler. Disse plader er også til at tage af og går nemt i opvaskemaskinen. Alt i alt et lille lækkert stykke bageudstyr, der så nemt som ingenting kan blive en del af dit essentielle køkkengrej.

 

På udkig efter nyt bageudstyr? Find et stort udvalg og gode tilbud på www.coolpriser.dk/shop/bagning-desserter-9506s1.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *