Forside » Opskrift

Blog Archives

Risotto med svampe

Risotto

Risotto er en traditionel ret der stammer fra det nordlige Italien hvor risen simrer længe nok til det får en rig, lækker og cremet konsistens. Misforstå mig ikke det er ikke grød eller lignende selv om det godt kunne minde om det. Det der sker er at risen mens den simre, suger væsken samt smagen ud af den bouillon den …

Læs mere...

Tarteletter og høns i asparges

Tarteletter-og-hoens-i-asparges

Tarteletter stammer fra ”tartelette” som er fransk. Dette ord betyder ”lille tærte”. Hvis du laver en søgning på google efter tarteletter kan man godt ende med at få en masse tærter eller desserter frem faktisk netop fordi det er et ord der spænder bredt. Lige præcis i Frankrig serveres de ofte med frugt og andet som dessert. Men det vi …

Læs mere...

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad er den uovertruffen ret som de fleste er til. Fadkoteller kalder nogen retten men det er nu mere selve kun “kødet” det egentlig beskriver. En kotelet er ikke mere end et par få cm. tyk skive kød (normalt med ribben, med mindre du køber fadkoteller, som er uden ribben). Du kan også få fat på en nakkeudskæring …

Læs mere...

Boller i karry

boller i karry

Du sidder vel lige nu og kigger på denne opskrift fordi du som så mange andre er helt vild med boller i karry. En forholdsvis simpel opskrift og middagsret som de fleste kan lide, men måske laver alt for sjældent. Boller i karry går helt tilbage til årstallet 1935 og bliver stadig spist flittigt nu, over 80 år senere! Hvis …

Læs mere...