Forside » Opskrift

Blog Archives

Humus

Humus

Humus er en dejlig ret der stammer fra Mellemøsten og betyder ”kikært”. Bruges ofte som dip til rå grønsagsstave samt madbrød som fladbrød eller naanbrød. Nogle bruger det også som pålæg og det fungerer også fint. Humus kan laves på 2 forskellige måder, den på tørrede kikærter og dem på dåse. Denne opskrift lærer dig hvordan du laver din helt …

Læs mere...

Jordskokkesuppe

jordskokkesuppe

I 1600-tallet blev jordskokken hentet fra Nordamerika til Europa af franskmændene. Denne skønne rodfrugt egner sig til mange forskellige retter blandt andet jordskokkesuppe som vi hoppe ud i lige om lidt. Mange mennesker bliver overrasket over hvor fantastisk mild, cremet og lækker den er. En jordskokkesuppe kan anrettes og tilpasses på mange forskellige måder afhængig af ingredienserne. Under ”Spørgsmål, tips …

Læs mere...

Risotto med svampe

Risotto

Risotto er en traditionel ret der stammer fra det nordlige Italien hvor risen simrer længe nok til det får en rig, lækker og cremet konsistens. Misforstå mig ikke det er ikke grød eller lignende selv om det godt kunne minde om det. Det der sker er at risen mens den simre, suger væsken samt smagen ud af den bouillon den …

Læs mere...