Forside » Opskrift

Blog Archives

Veganske kartoffelfrikadeller

Veganske kartoffelfrikadeller

Lad mig male et lille billede for jer: Det er sidst på måneden. Pengene er blevet brugt på chips, drinks, sushi og tøj, og nu ved du ikke, hvad du skal spise. Du kigger rundt i køkkenet, og det eneste, du kan få øje på, er en gammel pose kartofler, som nok i virkeligheden skulle være smidt ud i forgårs. …

Læs mere...

Lunende linsesuppe med rødbeder

Lunende linsesuppe med rødbeder

Linsesuppe lyder ikke som det mest sexede i verden. Okay. Når vi skal være helt ærlige, så lyder det ikke rigtigt sexet overhovedet. Det skal man dog ikke lade sig narre af, for jeg synes godt, at man kan sætte pris på et nærende, mættende, blodrødt og lunende vintermåltid, der varmer én indefra og ud. Altså, det kan sgu da …

Læs mere...

Moussaka

Moussaka

Hvis du har været i Grækenland så har du sikkert også smagt moussaka og hvis ikke så har du hørt om det. Moussaka er en fantastisk ”indbagt” ret der er i lag. Der findes mange forskellige opskrifter der varierer i mængden af ingredienser samt hvilke man skal bruge. Denne opskrift byder på en meget simpel form som dog smager godt …

Læs mere...

Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Kartoffelsalat er et absolut hit især når sommeren er over os. Om det er picnic, grill eller noget helt tredje så er kartoffelsalaten den ret der altid er tilstede. Den smager fantastisk, giver en frisk pust fra alt det tunge kød der har været over grillen og så er den utrolig nem at lave. Kartoffelsalaten er en af de retter …

Læs mere...

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Hjemmelavet kartoffelmos smager godt og er nemt at lave. Den består hovedsagelig af 3 ingredienser hvor man til sidst smager til med salt og peber. Kartoffelmos er en alsidig ret da den går til utrolig mange andre ting. Du kan serverer den med frikadeller, rodfrugter, brug den som gratin dagen efter eller en dejlig brændende kærlighed. Mange vælger den nemme …

Læs mere...

Jordskokkesuppe

jordskokkesuppe

I 1600-tallet blev jordskokken hentet fra Nordamerika til Europa af franskmændene. Denne skønne rodfrugt egner sig til mange forskellige retter blandt andet jordskokkesuppe som vi hoppe ud i lige om lidt. Mange mennesker bliver overrasket over hvor fantastisk mild, cremet og lækker den er. En jordskokkesuppe kan anrettes og tilpasses på mange forskellige måder afhængig af ingredienserne. Under ”Spørgsmål, tips …

Læs mere...

Kartoffelsuppe med porrer og bacon

Kartoffelsuppe med porrer og bacon

Denne lækre cremet kartoffelsuppe med porrer kan man lave på mange forskellige måder, men her er et eksempel. På en varm sommerdag er det også dejligt at spise en varm suppe som er nem at anrette uden de store anstrengelser. Man kan bruge en masse tilbehør eller lave forskellige variationer af denne opskrift men prøv at se denne opskrift og …

Læs mere...

Flødekartofler

Flødekartofler

Flødekartofler er simpelthen en “Gude-ret”. Den passer til så mange ting til aftensmaden derhjemme og selv i selskaber såsom buffet bruges flødekartofler også meget og denne opskrift er rigtig god. Flødekartofler – simplicitet og enkelt Denne flødekartoffelopskrift er nem og den kan bruges når du spiser oksekød, steg, filet, grillretter og skinke – meget varierede muligheder.

Læs mere...

Svensk pølseret

Svensk pølseret stammer oprindeligt fra danskere som har været på lejr eller campingturister i 70’er og 80’erne i Sverige og til slut i deres ophold har de lavet en sammenblanding af ”rester”. Dengang var campinglivet simpelt i forhold til det luksus nogen kan finde på i dag. Det betød så at man med sit ene kogeapparat effektivt kunne lave en …

Læs mere...

Nem kartoffelsalat

Kartoffelsalat

Vi spiser kartofler i alle former og afskygninger. Her får du en smuk og velsmagende kartoffelsalat der er spækket med smag er mættende og har et smukt udseende. Kartoffelsalat er perfekt til picknick eller grillmad. Salaten fungere bedst som tilbehør, men kan sagtens stå på egne ben og fungere som selve hovedretten.

Læs mere...