Blog Archives

Hjemmelavet islagkage

hjemmelavet islagkage

Hjemmelavet islagkage – Hvad er bedre end is og lagkage? Islagkage! Og du kan lave den selv. Det tager tid – især hvis du ikke har en ismaskine. Det må være min næste investering. Men det er egentligt ikke besværligt at lave is uden ismaskine, du skal bare have mere tålmodighed, end hvis du har en ismaskine.

Læs mere...

Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg

Kyllingefrikadeller med gulerod og foraarsloeg

Frikadeller er noget vi alle kender. Der findes mange forskellige udgaver og opskrifter af selv samme ret. Her præsenterer vi en sund version, nemlig kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg. De er spækket med smag, nemme at lave og så er de også fantastiske til madpakken næste dag. Vi anbefaler at du læser hele opskriften igennem før du kaster dig over …

Læs mere...

Cupcakes med chokolade og kokos

Cupcakes

Hvor tit har du været inde på en cafe eller restaurant hvor du kunne se cupcakes stå og lokke. De små og lækre godter med deres frosting i alverdens farver. Nu giver vi dig muligheden for at lave dem selv i dit eget køkken. Du behøver ikke at være erfaren kok eller verdensmester i bagning. Opskriften her guider dig fra …

Læs mere...

Jordbær smoothie

Smoothie

Smoothie er en dejlig, kold og cremet drink. Den består som regel af blendet frugt, yoghurt og knuste isterninger. Oprindelsen af smoothien stammer fra USA i de senere 1960. Det er dog først i 90’erne populariteten er taget til. I dag kan man også købe dem supermarkeder og de fleste caféer. Opskriften på en smoothie varierer meget, da den kan …

Læs mere...

Farsbrød med bacon også kaldet forloren hare!

Farsbrød eller forloren hare

Farsbrød eller forloren hare er der ikke mange der kender svaret på hvad der er hvad. Traditionen tro lægges røget spæk på farsbrødet, men nyere opskrifter benytter ofte bacon. Der findes en masse varianter af retten. Forloren hare har intet med hare at gøre, men der er alligevel en god forklaring på navnet på opskriften. Farsbrød med bacon er en …

Læs mere...

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe er en alsidig ret forstået på den måde at den kan spise året rundt. Om vinteren serveres den bedst varm mens om sommeren kan den serveres den både som varm og kold. Hovedingrediensen i en tomatsuppe er selvfølgelig tomater, desuden er der hav af andre ingredienser du kan tilføje for smag og tekstur. Der findes et hav af forskellige …

Læs mere...

Lækre og luftige boller

Boller

Brød og bollebagning er noget der er skræmmende og frustrerende på samme tid for rigtig mange mennesker. Det som skulle have været en dejlig hævet brød med sprød skorpe og blød midte ender som en flad pandekage der er hård som sten. Denne opskrift giver dig og din frygt et spark bagi. Følg opskriften nøje og du vil ende med …

Læs mere...

Svensk pølseret

Svensk pølseret stammer oprindeligt fra danskere som har været på lejr eller campingturister i 70’er og 80’erne i Sverige og til slut i deres ophold har de lavet en sammenblanding af ”rester”. Dengang var campinglivet simpelt i forhold til det luksus nogen kan finde på i dag. Det betød så at man med sit ene kogeapparat effektivt kunne lave en …

Læs mere...

Æggekage

Æggekage

En god og lækker æggekage eller omelet om du vil er en god og sund ret. Der er en masse sund fedt og protein i en æggekage og den kan mætte i meget længere tid end meget andet mad der er lige så let at lave. Hvis du benytter en masse gode tricks såsom grøntsager, kylling, skinke, bacon og krydderier …

Læs mere...

Lasagne – en god og lækker ret

Lasagne

Lasagne opskrift der vil få din mund til at løbe i vand. Det svære ved en lasagne er at få den til at smage af noget. Utrolig mange opskrifter vil give dig en meget flad og kedelig smag. En lasagne skal smage af noget, man skal kunne smage de forskellige ingredienser og der skal være lidt bid i. Denne opskrift …

Læs mere...
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.