Forside » Opskrift

Blog Archives

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Hjemmelavet kartoffelmos smager godt og er nemt at lave. Den består hovedsagelig af 3 ingredienser hvor man til sidst smager til med salt og peber. Kartoffelmos er en alsidig ret da den går til utrolig mange andre ting. Du kan serverer den med frikadeller, rodfrugter, brug den som gratin dagen efter eller en dejlig brændende kærlighed. Mange vælger den nemme …

Læs mere...

Jordskokkesuppe

jordskokkesuppe

I 1600-tallet blev jordskokken hentet fra Nordamerika til Europa af franskmændene. Denne skønne rodfrugt egner sig til mange forskellige retter blandt andet jordskokkesuppe som vi hoppe ud i lige om lidt. Mange mennesker bliver overrasket over hvor fantastisk mild, cremet og lækker den er. En jordskokkesuppe kan anrettes og tilpasses på mange forskellige måder afhængig af ingredienserne. Under ”Spørgsmål, tips …

Læs mere...

Hjemmelavet Pizza

fantastisk opskrift på en pizza

Sprød bund eller deep pan? Skinke eller ananas? Valgmuligheder er der nok af når det kommer til valg af pizza. Hjemme hos os elsker vi pizza. Men i stedet for at bestille fra et pizzeria laver vi dem fra bunden. Og her er flere forskellige grunde til hvorfor du også burde gøre det samme. Først og fremmest bestemmer du helt …

Læs mere...

Laks i ovn

Laks i ovn

Laks i ovn er en nem og alternativt måde at tilberede fisken på i stedet for at stege den. I denne opskrift guides du igennem hele processen for at skabe den perfekte slutresultat med flere forskellige variationer. Vi anbefaler derfor at du læser hele opskriften igennem før du kaster dig ud i den. Der er nemlig nogle tips og tricks …

Læs mere...

Pastasalat med bacon

Pastasalat

Pastasalat er en meget alsidig ret da den kan sammensættes og varieres på mange forskellige måder. Kan serveres med og uden dressing og virker både som tilbehør til andet men har også styrke nok til at være en selvstændig ret. Det bedste ved en pastasalat er at den ikke føles tung og på samme tid er sund, mættende og nærende. …

Læs mere...

Agurkesalat

Agurkesalat

Agurkesalaten er noget vi alle kender til. Mange køber den færdiglavet i butikkerne da de hverken har tid og i frygt af at det er for besværgeligt. Tværtimod så tager det ingen tid og utrolig nemt at lave. Følg opskriften her og få den perfekte agurkesalat der giver dig det sure og søde på samme tid, hver eneste skive er …

Læs mere...

Guacamole

Guacamole

Guacamole er en mexicansk sideret der bruges til utrolig mange retter som: Tortilla, nachos og tacos. I Danmark har vi taget denne mexicanske avocadosalsa til os med åbne arme. Vi bruger den som en sideret men også som dip, især når børnene skal have grøntsagsstave eller chips. Hjemme hos os bruger vi det i stor stil som tilbehør til smørrebrød …

Læs mere...

Farsbrød med bacon også kaldet forloren hare!

Farsbrød eller forloren hare

Farsbrød eller forloren hare er der ikke mange der kender svaret på hvad der er hvad. Traditionen tro lægges røget spæk på farsbrødet, men nyere opskrifter benytter ofte bacon. Der findes en masse varianter af retten. Forloren hare har intet med hare at gøre, men der er alligevel en god forklaring på navnet på opskriften. Farsbrød med bacon er en …

Læs mere...

Tzatziki

Tzatziki

Oversat til dansk betyder tzatziki, græsk agurkesalat. Retten er især udbredt omkring den østlige del af middelhavet som bliver nydt i store omfang. Tzatziki går utrolig godt til grillet kød eller også bliver det brugt som dip. Denne ret er en meget alsidig netop fordi den kan laves på flere forskellige måder og kan krydres efter smag og behag. I …

Læs mere...

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe er en alsidig ret forstået på den måde at den kan spise året rundt. Om vinteren serveres den bedst varm mens om sommeren kan den serveres den både som varm og kold. Hovedingrediensen i en tomatsuppe er selvfølgelig tomater, desuden er der hav af andre ingredienser du kan tilføje for smag og tekstur. Der findes et hav af forskellige …

Læs mere...