Forside » Opskrift

Blog Archives

Pandekagekage

pandekagekage

Pandekagekagen er til dig, der ikke kan få nok pandekager. Det er bløde pandekager lag på lag på lag lagt sammen med sød, hjemmelavet vaniljecreme, en chokoladecreme med et pift af cognac, flødeskum og et crispy drys på toppen af hakkede nødder og friske jordbær. Lyder det lækkert? Det lyder ikke nær så lækkert, som det smager. En himmerigsmundfuld af …

Læs mere...

Chokolade småkager

Chokolade småkager

Sprøde og dejlige chokolade småkager er noget du kan forvente med denne opskrift. Det fantastiske ved det hele er at man kan fryse portioner af dejen ned så man altid kan have friske og sprøde småkager på under 30 minutter. Overrask din familie eller gæster med denne fantastiske lille dessert som ingen kan sige nej til. Tilpas smagene med forskellige …

Læs mere...

Chokolade muffins

Chokolade muffins

Chokolade muffins er som en kage i miniformat man altid kan tage med sig. Skal du have kage med på arbejdet eller skal dit barn dele ud i skolen så er muffins det perfekte valg. Der findes mange forskellige varianter på muffins og endnu flere opskrifter. Her for du opskriften på chokolademuffins som er svampet indeni, har lidt bid ude …

Læs mere...

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Hjemmelavet kartoffelmos smager godt og er nemt at lave. Den består hovedsagelig af 3 ingredienser hvor man til sidst smager til med salt og peber. Kartoffelmos er en alsidig ret da den går til utrolig mange andre ting. Du kan serverer den med frikadeller, rodfrugter, brug den som gratin dagen efter eller en dejlig brændende kærlighed. Mange vælger den nemme …

Læs mere...

Brunsviger er den traditionelle fynske kage

Ah en så blød, svampet brunsviger er svær at gå sige nej til. Den er så simpel: dej og sukker, og det er nok også derfor den er så god; den indeholder alle de lækre (forkerte) kalorier 🙂 Brunsviger er fra Fyn eller Tyskland? Der er ikke nogen der kender den korrekte oprindelse længere omkring brunsviger men selve navnet op …

Læs mere...

Risalamande – risdessert til juletid! også kaldet Ris ala mande

Risalamande er en meget elsket og anerkendt jule dessert baseret på ris. Der ligger faktisk en ret sjov historie bag denne rets oprindelse, som de færreste faktisk kender til. Navnet til at starte med kan godt lyde fint og fornemt og fransk, men det er det slet ikke. Det er pære dansk. Ingen i Frankring ved hvad risalamande er i …

Læs mere...

Boller i karry

boller i karry

Du sidder vel lige nu og kigger på denne opskrift fordi du som så mange andre er helt vild med boller i karry. En forholdsvis simpel opskrift og middagsret som de fleste kan lide, men måske laver alt for sjældent. Boller i karry går helt tilbage til årstallet 1935 og bliver stadig spist flittigt nu, over 80 år senere! Hvis …

Læs mere...

Drømmekage – lækker blød kage med kokos fyld på toppen!

Drømmekage som sætter drømmene i gang når den nydes under alle former for festlige lejligheder, frokoster, gæstebesøg, dessert osv. Denne opskrift på en luftig bradepandekage med en skal af karamelliseret kokos er opfundet for ikke så længe siden og alligevel er denne opskrift verdens bedste drømmekage opskrift vil nogen mene. I dag er det nærmest umuligt at gå forbi en …

Læs mere...

Pølsehorn – nem opskrift

Pølsehorn

Om du bare er lidt lækkersulten eller skal have stillet den store sult med en ordentlig bunke pølsehorn er denne pølsehorns opskrift en rigtig lækker og nem en at starte ud med. Pølsehorn er noget vi spiser i hele verdenen – men laver på forskellige måder alle steder. I Asien bruges kyllingepølser eksempelvis og i Danmark bruges svinekødspølser. De er …

Læs mere...

Vafler – Dejlig sprøde og lækre

Vafler

Belgiske vafler er sprøde, velsmagende og lækre. De kan spises med bær, is, marmelade og meget mere til. Denne opskrift giver dig en nem og overskuelig måde at skabe dine egne vafler på. Det eneste der kræves af dig er ingredienserne, lidt tid og et vaffeljern. Inviter og overrask dine venner eller familie med sprøde vafler samt tilbehør. Dejen kan …

Læs mere...