Forside » Opskrift

Blog Archives

Pandekagekage

pandekagekage

Pandekagekagen er til dig, der ikke kan få nok pandekager. Det er bløde pandekager lag på lag på lag lagt sammen med sød, hjemmelavet vaniljecreme, en chokoladecreme med et pift af cognac, flødeskum og et crispy drys på toppen af hakkede nødder og friske jordbær. Lyder det lækkert? Det lyder ikke nær så lækkert, som det smager. En himmerigsmundfuld af …

Læs mere...

Panna cotta med hindbær

Panna cotta

Panna cotta er en lækker Italiensk dessert mange forelsker sig i ved første blik. En superb balance mellem det søde og det sure, den silkebløde cremet flødeblanding giver perfekt modspil til hindbærtoppe. Panna cotta er en utrolig nem dessert at lave især fordi man kan tilberede den dagen før. Når gæsterne står på trapperne så er den allerede klar og …

Læs mere...

Cookies

Cookies

Cookies er en lille lækker småkage der kan indeholder mange forskellige ingredienser. Denne opskrift hælder meget op af den klassiske med små chokoladestykker og nødder. Før du kaster dig over opgaven, skal du vide at du sagtens kan udskifte mandlerne til hasselnødder. Samt erstatte den mørke chokolade til lys. Skal du have gæster på besøg så er denne lille godbid …

Læs mere...

Risalamande – risdessert til juletid! også kaldet Ris ala mande

Risalamande er en meget elsket og anerkendt jule dessert baseret på ris. Der ligger faktisk en ret sjov historie bag denne rets oprindelse, som de færreste faktisk kender til. Navnet til at starte med kan godt lyde fint og fornemt og fransk, men det er det slet ikke. Det er pære dansk. Ingen i Frankring ved hvad risalamande er i …

Læs mere...

Appelsinpandekager

Appelsinpandekager

Appelsinpandekager du hurtig kan lave og nyde. En ting der skal nævnes er selve appelsinsaften. Lad være med at bruge appelsin saft/juice fra butikkerne, de indeholder i forvejen masser af sukker og andre kunstige konserveringsmidler. Brug hellere friske appelsiner du kan presse hjemme. Dette vil give bedst mulig resultat og du vil sagtens kunne smage forskellen.

Læs mere...