Forside » Opskrift » Mexicanske majspandekager
Mexicanske majs pandekager

Mexicanske majspandekager

En fantastisk opskrift med mexicanske majspandekager. Pandekagerne har en lidt anderledes tekstur og densitet, dette gør dog hele oplevelsen bedre. En god ret fra et andet land. Skal prøves!




Mexicanske majs pandekager
Mexicanske majspandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Antal personer Forberedelses tid
    4 Personer 15 min
    Tilberedningstid
    25 min
    Antal personer Forberedelses tid
    4 Personer 15 min
    Tilberedningstid
    25 min
    Mexicanske majs pandekager
    Mexicanske majspandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Antal personer Forberedelses tid
      4 Personer 15 min
      Tilberedningstid
      25 min
      Antal personer Forberedelses tid
      4 Personer 15 min
      Tilberedningstid
      25 min
      Ingredienser
      Mexicansk majspandekagedej
      • 100 gram Hvedemel
      • 100 gram Majsmel
      • 4 dl. Mælk
      • 4 Æg
      • Margarine
      Kødfyld
      • 200 gram Hakket oksekød ca. 16%
      • 2 dåser Tomatpure koncentreret
      • 75 gram Spinat
      • 1 Løg
      • 1 Rød chilipeber
      • 30 gram Margarine
      • Salt
      • Peber
      Antal personer: Personer
      Instruktioner
      Pandekagerne
      1. Rør mel og mælk sammen til en fin masse.
      2. Pisk nu æg og salt ind i dejen.
      3. Brug en medium varm pande og lidt fedtstof til hver pandekage.
      4. Pandekagerne steget til de er let gyldne på begge sider.
      Fyldet
      1. Start med at tænde ovnen som skal stå på ca. 225grader C. alm ovn.
      2. Hak løget fint.
      3. Svits nu det hakkede løg i margarine i en gryde.
      4. Tilsæt nu kødet og svits det i nogle minutter til det har fået den korrekte brune farve ved gennemstegning.
      5. Chilien renses, kornene fjernes og den hakkes i fine tern eller strimler. Pas på med at klø dig i ansigtet.
      6. Tilsæt nu tomatpure, chili, krydderierne samt spinaten og lad det småkoge i ca. 10-15min. Husk at du altid kan tilsætte lidt vand hvis det ser for tørt ud.
      7. Fordel fyldet på pandekagerne som skal i en ildfast fad der er smurt med fedtstof.
      8. Kom nogle få dråber af olie på hver pandekage og kom fadet i en alm ovn ved 225 grader C i 10-15min. Velbekomme!
      Recipe Notes




      Mexicanske majpandekager er lidt mere stive i det, de smager dog godt og har en fantastisk fyld der kommer med hel anden palette af smage. Gå ikke forbi denne opskrift uden at prøve den, du vil ikke fortryde det.

      Se andre opskrifter på pandekager

      Tilbehør


      Som altid har du muligheden for at afprøve forskellige metoder i at lave pandekager, her har du netop muligheden for at lave pandekager der stammer fra Mexico. Dejlige og vidunderlige pandekager med en endnu bedre fyld. Hvis du er i tvivl hvad mexicanerne plejer at spise, så er kan du altid undersøge det på nettet og derefter tilpasse opskriften til dine behov.

      Anretning

      Mexicanske pandekager er ikke noget at tage fejl af. Fyldet kan dog tilpasses som ønsket, her kan du bruge mange forskellige kødsovse, friske grønsager og selvfølgelig chili efter ønske.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *