Æblekage |
Antal personer | Forberedelses tid |
10Personer | 15min |
Tilberedningstid |
30min |
|
|
En æblekage skal være blød og saftig mens bunden skal have en vis skorpe.
Mange gøre brug af nødder i deres æblekager.
Her kan du sagtens tage forskellige sorter af nøder, hakkede dem og drysse dem over æblerne og så komme kanel ovenpå. Dette vil give kagen en ekstra dybde, mere tekstur og selvfølgelig smag.
Tilbehør
Æblekagen spises varmt, hertil kan man gøre brug af creme fraiche for at skabe en god balance mellem det varme og kolde, søde og sure.
Server æblekagen efter hovedretten med en kop the eller kaffe og nyd den sammen med venner eller familie.
Hvilke æbler til æblekage?
I denne opskrift bruger vi Gloster eller madæbler. Man kan dog sagtens bruge andre, husk dog på at smagen også vil ændre sig derefter.
Hvilken rasp til æblekage?
Denne opskrift bruger ikke rasp. Men har du fundet en med rasp, så kan du sagtens bruge almindelig brødrasp, for at gøre det lidt mere lækker så kan du riste raspen let. Pas på den ikke brænder på.