Banan kage med chokoladestykker |
Antal personer | Forberedelses tid |
4 | 10min |
Tilberedningstid |
55min |
|
|
Opskriften her er afprøvet mange gange og den virker hver gang. Den er nem, hurtig og kræver hverken for mange ingredienser eller tid at udføre. Den er også god at eksperimentere med. Ser du dig selv om en udforskende kok, har du rig mulighed for at afprøve forskellige ingredienser du kan tilføje her. Smagen kommer selvfølgelig til at variere efter hvad du komme i. Det er kun fantasien der sætter grænser.
De små overraskelser
Står du også mangler chokolade eller bare ikke kan lide det, så er der selvfølgelig mulighed for at bruge forskellige bær. Her kan du sagtens erstatte chokoladen med hindbær, som vil tilføje kagen en form af syrlighed og give den en anden men også meget velsmagende nuancer af det søde og sure.
Tilbehør
Som tilbehør til kagen, er det altid en mulighed for at spise den med en klat creme fraiche. Dette skaber en god balance med de forskellige nuancer i kagen og på den måde kan man også nedskalerer sødmen. Synes du det lyder mærkeligt, så skal du huske på at det kun er mærkeligt fordi du ikke er vant til det. I andre lande spiser de ikke andet end creme fraiche med forskellige kager.
Hvor længe kan en banankage holde sig?
En banankage kan holde sig typisk 4-5 dage. Det du skal huske på at jo længere den står i køleskabet desto mere slatten bliver den. En banankage skal jo være dejlig svampet og luftig, når den bliver sat i køleskabet vil den falde lidt sammen og den luftige del af kagen stille og rolig forsvinde.
Kan man fryse banankage?
Det kan man sagtens. Det skal dog helst være uden chokolade, da strukturen i chokoladen ændrer sig i kulden og derfor vil smagen også. Banankage kan holde sig ca. 3 måneder på frys.
Hvor mange kalorier er der i banankage?
Det afhænger helt og bestemt af hvor mange ingredienser du tilsætter, hvilke ingredienser og selve fremgangmetoden i opskriften. Det er derfor lidt svært at sige.