Bananpandekager
Bananpandekager
Bananpandekager
Bananpandekager
    Antal personer Forberedelses tid
    2-3 10min
    Tilberedningstid
    20min
    Antal personer Forberedelses tid
    2-3 10min
    Tilberedningstid
    20min
    Ingredienser
    • 3dl. Hvedemel
    • 3dl. Mælk
    • 3spsk. Sukker
    • 2tsk. Bagepulver
    • 1 Æg
    • 0,75 tsk. Salt
    • 1tsk. Olie
    • 1,5 Banan
    Instruktioner
    1. Mos bananen.
    2. Bland mel, salt, sukker og bagepulver sammen.
    3. Pisk æggene sammen og tilsæt mælken hvor du igen pisker det sammen.
    4. Tilsæt nu den mosede banan samt olie til og pisk det let.
    5. Tilsæt nu melblandingen stille og rolig under konstant omrøring til du har en fin og jævn masse.
    6. Brug lidt fedt stof til stegningen af pandekagerne og så er der serveret.
    Recipe Notes




    Bananpandekager kan bruges til brunch og som almindelig dessert, de er rige på fiber, smag og giver en god mæthedsfornemmelse.

    Tilbage til pandekage opskrifter

    Tilbehør


    Som tilbehør til bananpandekager kan du bruge det du nu foretrækker:

    • Sukker
    • Chokolade sovs
    • Marmelade
    • Vanilje
    • Smør
    • Is
    • Osv…

    Som tidligere skrevet så er det en mulighed at følge opskriften uden brug af sukker. Du skal dog tage 1 til 1.5 bananer ekstra i brug. Herved vil den normale sukker blive erstattet af frugtsukkeret fra bananen.