Pandekage opskrift
Brunch pandekager
Pandekage opskrift
Brunch pandekager
    Antal personer Forberedelses tid
    2personer 10min
    Tilberedningstid
    10-15min
    Antal personer Forberedelses tid
    2personer 10min
    Tilberedningstid
    10-15min
    Ingredienser
    • 150gram Hvedemel
    • 2,5dl. Mælk
    • 1 Æg
    • 1spsk. Sukker
    • 1tsk. Vaniljesukker
    • 1tsk. Bagepulver
    • 0,5tsk. Salt
    • 0,5tsk. Kardemommestødt
    Instruktioner
    1. Kom mel, vanillesukker, kardemomme, salt, sukker og bagepulver i en skål og bland det godt sammen.
    2. Hæld mælken langsomt i mens du rører/pisker i dejen. Dette gør du til blanding er ens og uden klumper.
    3. Nu piskes æggene ind i dejen.
    4. Varm panden op til medium varme, huske at bruge et lille klat smør til panden.
    5. Dejen kommer på panden i små klatter, hvor de selv skal flyde ud.
    6. Steg pandekagerne til de er gyldne på begge sider.
    Recipe Notes




    Brugen af æg til pandekager er ikke nødvendigt. Denne opskrift er nem og brugervenlig. Kast dig ud i det og lad dine smagsløg bestemme for sig selv. Disse pandekager bliver brugt hovedsagelig til dessert, du kan dog undlade sukker samt vaniljesukker og derved bruge dem som madpandekager hvis du lyster.

    Se andre opskrifter på pandekager

    Tilbehør


    Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på pandekager. Denne opskrift er baseret på de Amerikanske pandekager som er lidt mindre dog tykkere. De kan både spises til dessert men bliver hovedsagelig brugt til brunch. Hermed kan man servere dem med følgende:

    Brunch pandekager som alle kender dem, lidt anderledes end normale pandekager. De bliver især spist til morgenmad, og her kan du se hvilke råvarer du kan bruge som tilbehør til en brunch.

    • Bacon
    • Cocktailpølser
    • Æg
    • Skinke
    • Vindruer
    • Græsk yoghurt
    • Honning
    • Melon
    • Osv.

    Anretning

    Vi har alle prøvet at spise brunchpandekager. Som regel gør vi dette ved et tag selv bord, hvor gæsterne kommer til og tager det de vil have og smutter igen. Det er ikke særlig appetitlig og mange gange ser der rimelig rodet ud. En gæst taber noget æg i pølsefadet en anden spilder lidt juice osv. En tallerken med brunch skal se lækker og indbydende ud. Glem nu ikke alt det du har at tilbyde til brunch, det er ret ærgerligt at opdage man havde glemt pølser, bacon eller andet senere på dagen.