Dressing til rejecocktail
Dressing til rejecocktail
Dressing til rejecocktail
Dressing til rejecocktail
  Antal personer Forberedelses tid
  4personer 5-10min
  Antal personer Forberedelses tid
  4personer 5-10min
  Ingredienser
  • 0,5dl. Piskefløde
  • 100gram Mayonnaise
  • 0,5dl. Tomatpure
  • 0,5tsk. SellerisaltNormal salt kan også bruges
  • 0,5tsk. Paprika
  • 2spsk. CitronFriskpresset
  Instruktioner
  1. Pisk fløden let til den bliver en smule tykkere. Pas på ikke at overpiske den, da du ricikerer at få flødeskum som absolut ikke er meningen her.
  2. Tilføj nu resten af ingredienserne og rør dem godt sammen, indtil du har en dejlig og cremet dressing der er klar til servering.
  Recipe Notes
  Her har du fantastisk dressing der er fuld af smag. Som tidligere skrevet passer den til mange forskellige retter. Den bliver dog brugt mest til skaldyrs retter som diverse salater samt rejecocktail.

  Af simpel dovenskab køber mange af os Thousand island på flaske fra vores lokale dagligvarebutik. Opskriften her kræver ingen færdigheder som kok og så tager det kun mellem 5-10 min af lave den. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at lave den selv. Og her er nogle grunde:

  1. Den smager fantastisk.
  2. Den er utrolig nem at lave.
  3. Du kan tilpasse den som du vil efter dine smagsløg.

  Sundere variation
  Hvis du ikke har lyst til at bruge Mayonnaise så har du også den mulighed for erstatte den med creme fraiche. Nogle tilføjer også lidt vin eller champagne til, for at give det ekstra smag. Du skal dog passe på ikke at bruge for meget af det, da selve dressingen kommer til at være ret så flydende.

  Perfekt mulighed for at eksperimentere
  Kan du godt lide at eksperimentere i køkkenet så har du rig mulighed for det med denne dressing. Her kan du jo prøve med forskellige krydderier, måske lidt syltet agurk eller noget helt tredje. Det er sådan set kun fantasien der sætter grænser.

  Synes du selv at du har fundet den perfekte opskrift med dine egne ingredienser, så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv gerne en kommentar til denne opskrift og fortæl om dine kreationer og oplevelser.

  Hvis du kan lide denne dressing så må du også meget gerne give din bedømmelse af denne dressing.

  Hvis du leder efter en god rejecocktail opskrift, så har vi den perfekte lige her: Rejecocktail.

  Velbekomme.