Græskarsuppe med bacon |
Antal personer | Forberedelses tid |
2 | 30Minutter |
Tilberedningstid |
10Minutter |
|
|
Her er en dejlig og silkeblød græskarsuppe du kan servere for din familie og venner. Den er nem at gå til, derudover bruger den ikke alt for mange ingredienser. Ønsker du den ekstra cremet så kan du sagtens tilføje mere fløde uden at den bliver for fed. Hvis du elsker krydderier og undrer dig over hvilke du kan bruge så vil vi anbefale safran, ellers så er der frit valg på alle hylder.
Hvorfor skal gulerødderne steges?
Du undrer dig måske over hvorfor vi har valgt at stege gulerødderne i stedet for at koge dem med græskar. Det er for at tilføje suppen et ekstra lag af finesse. Når man steget gulerødder til de bliver bløde, vil de bliver karamelliseret. Denne søde smag vil bliver overført til selve suppen som vil give den en hel ny dimension af smagsnuancer.
Suppen her er super god især til studerende som ikke har så mange penge at rykke rundt med. Det er der flere grunde til.
Hvis du står og mangler penge til den sidste uger på måneden. Så kan du sagtens undlade bacon og gulerødder, til gengæld skal du kommer lidt ekstra fløde, grønsagsbouillon samt salt i. Og så er du kørende.
Her er opskriften på en dejlig og lækker græskarsuppe med karamelliseret bacon. En varm og hyggelig ret der bringer hele familien til bordet. Opskriften i denne video er lidt anderledes end vores egen, det er dog en must opskrift du skal prøve når du har tiden til det.