Gulerodskage med flødeost |
Antal personer | Forberedelses tid |
12personer | 10-15min |
Tilberedningstid |
45min |
|
|
Et sikkert valg til dessert er helt klar en god gulerodskage. Du kan ikke gå galt i byen med en friskbagt gulerodskage med ostecreme og muligvis også en sjat creme fraiche til.
Denne opskrift rækker til ca. 12 personer, den er nem og hurtig at lave. Det tager ca. 10-15 minutter af forberedelses tid, og så skal gulerodskagen bare smækkes i ovnen.
Serveres bedst på en varm sommerdag ude i solen. Eller på en kold vinterdag med en god kop the eller kaffe. Uanset vejret, gæsterne, alder eller køn så er denne kage et sikkert hit blandt alle.
Gulerodskage hvilken olie?
Olien til en gulerodskage skal være smagsneutral, dvs. solsikkeolie og lignende.
Hvilke ingredienser er der i gulerodskage?
Du kan se ingredienser som bliver brugt i denne opskrift foroven. Desuden så varierer de en smule fra opskrift til opskrift.
Hvilken flødeost til gulerodskage?
Her gælder det som hvilken olie, det skal være en flødeost der er smagsneutral. Her kunne man som eksempel gøre brug af philadelphia flødeosten.
Hvor mange kalorier er der i en gulerodskage?
Kommer helt an på hvilken ingredienser der bliver brugt, samt hvor meget af de forskellige ingredienser.