Forside » Opskrifter » Hovedretter

Hovedretter

Veganske kartoffelfrikadeller

Veganske kartoffelfrikadeller

Lad mig male et lille billede for jer: Det er sidst på måneden. Pengene er blevet brugt på chips, drinks, sushi og tøj, og nu ved du ikke, hvad du skal spise. Du kigger rundt i køkkenet, og det eneste, du kan få øje på, er en gammel pose kartofler, som nok i virkeligheden skulle være smidt ud i forgårs. …

Læs mere...

Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg

Kyllingefrikadeller med gulerod og foraarsloeg

Frikadeller er noget vi alle kender. Der findes mange forskellige udgaver og opskrifter af selv samme ret. Her præsenterer vi en sund version, nemlig kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg. De er spækket med smag, nemme at lave og så er de også fantastiske til madpakken næste dag. Vi anbefaler at du læser hele opskriften igennem før du kaster dig over …

Læs mere...

Moussaka

Moussaka

Hvis du har været i Grækenland så har du sikkert også smagt moussaka og hvis ikke så har du hørt om det. Moussaka er en fantastisk ”indbagt” ret der er i lag. Der findes mange forskellige opskrifter der varierer i mængden af ingredienser samt hvilke man skal bruge. Denne opskrift byder på en meget simpel form som dog smager godt …

Læs mere...

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Hjemmelavet kartoffelmos smager godt og er nemt at lave. Den består hovedsagelig af 3 ingredienser hvor man til sidst smager til med salt og peber. Kartoffelmos er en alsidig ret da den går til utrolig mange andre ting. Du kan serverer den med frikadeller, rodfrugter, brug den som gratin dagen efter eller en dejlig brændende kærlighed. Mange vælger den nemme …

Læs mere...

Spaghetti carbonara

spaghetti carbonara

Pasta Carbonara er nok en af de mere simple retter i min arsenal af opskrifter jeg hurtigt kan bikse sammen uden for meget postyr. Denne ret er god at have i baghånden hvis tiden er knap eller når man er løbet tør for ideer. Den er i sin enkelthed fantastisk nem at lave, kræver ikke for mange ingredienser og smager …

Læs mere...

Hjemmelavet Pizza

fantastisk opskrift på en pizza

Sprød bund eller deep pan? Skinke eller ananas? Valgmuligheder er der nok af når det kommer til valg af pizza. Hjemme hos os elsker vi pizza. Men i stedet for at bestille fra et pizzeria laver vi dem fra bunden. Og her er flere forskellige grunde til hvorfor du også burde gøre det samme. Først og fremmest bestemmer du helt …

Læs mere...

Risotto med svampe

Risotto

Risotto er en traditionel ret der stammer fra det nordlige Italien hvor risen simrer længe nok til det får en rig, lækker og cremet konsistens. Misforstå mig ikke det er ikke grød eller lignende selv om det godt kunne minde om det. Det der sker er at risen mens den simre, suger væsken samt smagen ud af den bouillon den …

Læs mere...

Laks i ovn

Laks i ovn

Laks i ovn er en nem og alternativt måde at tilberede fisken på i stedet for at stege den. I denne opskrift guides du igennem hele processen for at skabe den perfekte slutresultat med flere forskellige variationer. Vi anbefaler derfor at du læser hele opskriften igennem før du kaster dig ud i den. Der er nemlig nogle tips og tricks …

Læs mere...

Farsbrød med bacon også kaldet forloren hare!

Farsbrød eller forloren hare

Farsbrød eller forloren hare er der ikke mange der kender svaret på hvad der er hvad. Traditionen tro lægges røget spæk på farsbrødet, men nyere opskrifter benytter ofte bacon. Der findes en masse varianter af retten. Forloren hare har intet med hare at gøre, men der er alligevel en god forklaring på navnet på opskriften. Farsbrød med bacon er en …

Læs mere...

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad er den uovertruffen ret som de fleste er til. Fadkoteller kalder nogen retten men det er nu mere selve kun “kødet” det egentlig beskriver. En kotelet er ikke mere end et par få cm. tyk skive kød (normalt med ribben, med mindre du køber fadkoteller, som er uden ribben). Du kan også få fat på en nakkeudskæring …

Læs mere...