Nem Pizzadej |
Antal personer | Forberedelses tid |
4Personer | 30min |
Tilberedningstid |
15-25min |
|
|
Dejen kan sagtens tåle at blive frosset ned til senere brug. En mulighed for det overskydende dej er at bruge dem til at lave boller, kanelsnegle eller andet velsmagende bagværk.
Når jeg selv bruger denne opskrift, siger mine børn altid ”Mumsfilibaba” Ja så godt smager den!
Topping
For at være helt ærligt så er der sådan set ingen begrænsninger for hvad der kan komme på en pizza. Er du dog i tvivl hvad der skal på, så har du den mulighed for at tag en menu fra din lokale pizzaria og se hvilke pizzaer de har. Der kan man altid læse hvad de komme på.
Min personlig favorit er en salat pizza.
Kan man fryse pizzadej?
Ja det kan den sagtens. Pak det godt ind i Vita Wrap så skal det nok gå.
Kan man lave pizzadej dagen før?
Det kan man sagtens. Det du skal gøre er at pakke pizzadejen ind i Vita Wrap, så der ikke kommer luft ind og udtørre dejen.