Pizzasnegle
Pizzasnegle
Pizzasnegle
Pizzasnegle
  Antal personer Forberedelses tid
  24stk. 20minutter
  Tilberedningstid Ventetid
  15minutter 15minutter
  Antal personer Forberedelses tid
  24stk. 20minutter
  Tilberedningstid Ventetid
  15minutter 15minutter
  Ingredienser
  Pizzasnegle dejen
  • 4dl. Vand
  • 1tsk. Salt
  • 4spsk. Olie
  • 50gram Gær
  • 600gram Pizzamel
  Opskrift på fyldet
  • 200gram Løg
  • 200gram Skinkestrimler (kogt)
  • 200gram Revet ost(eks. +45 mozzarella)
  • 3dl. Tomatpure
  • 2tsk. Oregano(tørt)
  Instruktioner
  Rul en pizzasnegle dej
  1. Tag din gær og rør den ud i en stor skål med din lunke vand. Det er nemmest med fingrene.
  2. Tilføj salt og din olie og rør det sammen. Tag nu din pizzamel og tilføj den i skålen.
  3. Smid kræfterne i og gå i gang med at ælte din pizzasnegle dej godt og grundigt. Smid den ud på bordet og brug evt. lidt ekstra pizzamel for at kunne ælte den helt færdig her.
  4. Form din pizzadej til en firkant, så den er nem at arbejde med. Brug en rulle hvis du har sådan en.
  Tryl fyldet frem
  1. Start med en skål – hæld din tomatpuré ud i den. Tilføj dit revne løg og rør det godt sammen.
  2. Brug en ske til at tilføje din tomatpuré med løg ud over din pizzadej. Kom helt ud til kanterne.
  3. Tag din skinke – skær dem i mindre stykker hvis du har lyst eller tilføj dem som de er i pakken du har købt. Fordel dem ud over din dej og pure.
  4. Nu er det tid til osten – fordel den oven på skinken.
  5. Nu er det tid til osten – fordel den oven på skinken.
  Hæv og smid i ovnen
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Tag en bageplade med bagepapir på. Læg dine snegle på (kan være at de fylder 2 bageplader hvis du har mange).
  3. Læg et rent viskestykke hen over dine pizzasnegle og lad dem hæve. Gerne i den tid du kan holde ud at vente på dem, men minimum 20 minutter.
  4. Nu skal hele opskriften frem til det vigtige! Producere pizzasneglene færdige! Smid din bageplade ind i ovnen (selvfølgelig uden viskestykke). Sæt bagepladen på øverste mærke i ovnen og lad dem bage i ca. 13-14 minutter (du må lige tage en kigger og tjekke også selv, fordi vi alle kan lade dem forskelligt, “Done” og “Well done” eksempelvis 🙂
  5. Derefter er det bare at lade dem køle af på en bagerist (bare sørg for at de ikke står på den samme bageplade og bliver sorte i bunden af eftervarmen. De er velegnet til at fryse ned og spise senere. Velbekomme!
  Recipe Notes
  Pizzasnegle – den lækre frokost snack

  Tip:Hvis du ender med at fryse dine pizzasnegle ned, så brug lidt ost eller meget lidt olie på toppen af dem og ind i ovnen med dem, så bliver de stadig friske og lækre og ikke tørre når de er færdige.

  Spørgsmål folk ude på det store net har til pizzasnegle

  • Hvordan laver man pizzasnegle?
   På utallige måder er forklaringen! Denne pizzasnegle opskrift er enkel og nem – men du kan lave dem på utallige måder, og vi skal nok sørge for at der kommer mange flere opskrifter du kan kigge på efterhånden med gode idéer og alternative metoder at lave dem på.
  • Pizzasnegle hvor lang tid skal de have eller bage?
   Når du har dem klar til ovnen skal de ind, øverst i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.

  • Hvor køber man pizzasnegle?
   Dem køber du da ikke – du laver dem da efter vores opskrift! Ellers har vi en masse andre opskrifter du gerne må kigge på.

  • Hvor længe kan pizzasnegle holde sig?
   Ligesom andet brød, kan de holde sig i længere tid, men hvis der eksempelvis er ingredienser såsom kød, så skal du ikke gemme dem i mere end 2-4 dage i køleskabet for at bevare den gode smag.

  • Hvordan skal pizzasnegle opbevares?
   Helst i køleskabet hvis det de indeholder normalt opbevares i køleskabet. Gerne i en frysepose (også selvom de står uden for køleskabet)

  • Kan man bruge hvedemel til pizzasnegle?
   Ja – du kan bruge den type af dej eller mel du har lyst til – det kommer an på hvad du synes smager bedst eller om du er på LCHF livstilsændring osv.

  • Kan man bruge pizzadej til pizzasnegle?
   Sagtens, og de er perfekte til at fylde med indhold på når du har rullet dem ud, og så forme dem som en roulade og skære den i skiver – så har du pizzasnegle én más! og du kan også bruge de der butterdejs ruller hvis du er til den slags – de er også nemme og lidt sødere i dejen.

  • Kan man fryse pizzasnegle?
   Ja – og det er en fantastisk idé! Forestil dig at lave en ordentlig bunke pizzasnegle… og smid dem i fryseren og så tag dem frem når du har lyst til en snack til frokost – tag nogen med på arbejde, eller give børnene dem med i madpakken! Dejligt og nemt og hurtigt at have mad klar til madpakken som de fleste jo nok gerne vil have overstået 🙂

  • Kan man fryse ubagte pizzasnegle?
   Ja det kan du sagtens – det er bedst at de tø’er op i køleskabet inden du bager dem i ovnen, for ikke at brænde dem på så de er brændte udenpå og kolde indeni.

  • Skal pizzasnegle på køl?
   Afhængig af hvad du smider på pizzasneglene eller i opskriften – så ja. Eksempelvis hvis der er kød eller andet som normalvis opbevares i køleskabet er rådet: opbevar dem i køleskabet, også selvom de desværre bliver lidt tørre. Man kan give dem lidt olie eller ost på toppen og ind i ovnen igen, så bliver de ligesom frisket op igen. Held og lykke.

  Video af pizzasnegle?

  Du kan se her hvordan ”Ida_og_sofia” laver pizzasnegle hvis du er nysgerrig – de bruger deres egen metode, men det er altid rart at se hvordan andre gør – det er jo derfor du vel også er her, ik’? :).