Pulled pork saftig og mør |
Antal personer | Forberedelses tid |
12personer | 1time |
Tilberedningstid |
10-12timer |
|
|
Pulled pork er en ret der tager lidt tid at lave. Omtrent 10-12 timer, til gengæld smager det utrolig godt. En god BBQ til kødet vil også gøre underværker, derfor vil du også finde opskriften på sådan en lige her. Som tilbehør til kødet kan man lave en frisk Coleslaw hvor selve salaten og kødet kommer i en burgerbolle. Det kan derfor blive lidt rodet ved bordet, men ingen vil sige noget til når de selv sætter tænderne i kødet.
Hvordan laver man pulled pork?
Pulled pork laves som en langtidstegning. Her bliver kødet nemlig både saftig og mør lige til at hive fra hinanden. Læs opskriften ovenover for at se hvad du skal bruge og gøre.
Hvad er pulled pork?
Pulled pork er engelsk og betyder: Pulled betyder trukket eller hevet og pork betyder svinekød. Det er altså svinekød i trevler. Det lyder måske lidt mærkelig, men smager fantastisk.
Hvor lang tid skal pulled pork have i ovnen?
Det varierer på hvor meget kød du kommer i, hvilken ovn du bruger samt hvilken af opskrift du går efter. I denne opskrift skal kødet have ca. 10-12 timer. Her bliver kødet også ekstremt mørt og beholder sin saft på samme tid.
Kan man fryse pulled pork?
Det kan man godt, men kødet mister sin mørhed og saft, den bliver kedelig og smattet at spise. Derfor anbefaler vi ikke at fryse kødet ned efter tilberedning.
Hvad drikker man til pulled pork?
Pulled pork er på ingen måder en fin ret, men hvis du ønsker at drikke noget til retten, så er rødvin helt klart at anbefale.