Lækker og cremet tunmousse |
Antal personer | Forberedelses tid |
6personer | 15-20min |
|
Tunmousse kan serveres på mange forskellige måder. Enten som nemt forret hvor den kan smøres på flutes eller rugbrød. Børnene kan få den med i madpakken. Det virker dog bedst som en forret til din gæstemenu for venner eller familie.
Tilbehør og pynt
Tunmousse går hånd i hånd med flutes, cherrytomater, rødløg, agurk og icebergsalat.
Vi du gerne imponere dine gæster så kan du lægge noget tunmousse på et salatblad, skær et cherrytomat halv og læg den på siden af moussen sammen med 2-3 skiver agurk. Pynt nu toppen af moussen med lidt fint skåret rødløg og som prikken over iet lidt purløg. Sådan en lille forret til hver gæst vil giver dig nogle plusser som kok.
Kan man fryse tunmousse?
Ja det kan man godt. Denne version i hvertfald. Det er nemlig ikke alle opskrifter der er beregnet til at blive frosset ned. Denne tunmousse kan du dog sagtens fryse ned.
Hvordan laver man tunmousse?
Det siger vel sig selv, følg opskriften og du vil ende med en lækker og cremet tunmousse.
Skal der dressing til tunmousse?
Nej det skal der ikke. En tunmousse burde kunne står på sine egne ben altså uden nogen form for dressing. Skulle det ske at den bliver en smule for tør, så kunne det godt tænkes at man bruger lidt mere Creme fraiche på toppen.