Vegansk bananbrød
Vegansk bananbrød
Vegansk bananbrød
Vegansk bananbrød
    Antal personer Forberedelses tid
    4 10Minutter
    Tilberedningstid
    50Minutter
    Antal personer Forberedelses tid
    4 10Minutter
    Tilberedningstid
    50Minutter
    Ingredienser
    • 3 Modne bananer
    • 1spsk. Kokosolie
    • 3,5dl. Hvedemel
    • 1dl. Brun farin
    • 1dl. Plantemælk
    • 2tsk. Bagepulver
    • 1tsk. Kanel
    • 1tsk. Vaniljesukker
    • Salt
    • Banantil pynt
    Instruktioner
    1. Forvarm ovnen til 175 grader.
    2. Kom alle ingredienserne i en food processor og blend, indtil bananerne er gennemblendede.
    3. Kom i en brødform, enten smurt eller beklædt med bagepapir.
    4. Bag ved 175 grader i ca. 50 minutter, indtil der ikke er noget dej, der hænger ved, når du prikker i den. Brødet vil være en del mere bastant, end du sikkert er vant til med almindelige kager – men den karakteristiske smag af banankage er ikke til at tage fejl af.
    5. Lad køle let af, skær i skiver og spis gerne med smør på, mens det er lunt.