Forside » Opskrift » Pandekager uden æg
Pandekager uden æg

Pandekager uden æg

Kan du ikke tåle æg eller er vegetar, så er denne opskrift helt perfekt til dig. Det kan sagtens lade sig gøre at bage pandekager uden æg. Følg denne opskrift og du vil få pandekager der virkelig sætte mundvandet i gang.



Pandekager uden æg
Pandekager uden æg
Stem: 5
Bedømmelse: 3.6
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 min
    Tilberedning
    25 min
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 min
    Tilberedning
    25 min
    Pandekager uden æg
    Pandekager uden æg
    Stem: 5
    Bedømmelse: 3.6
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 min
      Tilberedning
      25 min
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 min
      Tilberedning
      25 min
      Ingredienser
      • 205 gram Hvedemel
      • 25 gram Sukker
      • 1 tsk Bagepulver
      • 1 tsk Vaniljesukker
      • 1 knivspids Salt
      • 5 dl Mælk
      • 50 gram Smør smeltet
      Personer: personer
      Fremgangsmåde:
      1. Smelt smørret, pas på det ikke bliver for varm. Er det tilfældes så lad det afkøle en smule.
      2. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt. Det hele skal blandes godt og grundigt.
      3. Tilsæt nu halvdelen af mælken og rør rundt indtil du får en ensartet masse.
      4. Tilsæt nu det smeltede smør samt resten af mælken. Du skal ende med en jævn masse uden klumper.
      5. Du er nu klar til at bage pandekagerne. Husk at bruge en lille klat smør ved hver pandekage.
      Andet




      Brugen af æg til pandekager er ikke nødvendigt. Denne opskrift er er nem og brugervenlig. Kast dig ud i det og lad dine smagsløg bestemme for sig selv. Disse pandekager bliver brugt hovedsagelig til dessert, du kan dog undlade sukker samt vaniljesukker og derved bruge dem som madpandekager hvis du lyster.

      Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på pandekager. Denne opskrift er baseret på de Amerikanske pandekager som er lidt mindre dog tykkere. De kan både spises som dessert men bliver hovedsagelig brugt til brunch. Hermed kan man servere dem med følgende:

      Tilbage til pandekage opskrifter
      Tilbehør
      Pandekagerne smager især godt hvis du tager diverse bær i brug, her er der tale om:
      • Blåbær
      • Jordbær
      • Hindbær

      Du kan selvfølgelig gå den mere traditionelle vej og bruge:
      • Sukker
      • Marmelade
      • Sirup
      • Smør

      Anretning


      Som med alt andet mad, skal anretningen være på plads. Servere du for voksne mennesker så gør noget ud af det og gør det mere lækkert at se på. På den måde vil helhedsoplevelsen være helt fantastisk. Hvis det er børn du skal servere for, jamen så prøv at del de forskellige bær og andet tilbehør op i forskellige skåle eller tallerkner. Børn elsker at blande selv, på den måde vil de synes de selv har været med til noget af madlavningen. De vil med glæde spise dem og bede om flere.

      Velbekomme herfra.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *