Blinis pandekager
Blinis pandekager
Blinis pandekager
Blinis pandekager
    Antal personer Forberedelses tid
    8 15min
    Tilberedningstid
    30min
    Antal personer Forberedelses tid
    8 15min
    Tilberedningstid
    30min
    Ingredienser
    • 225gram Hvedemel
    • 225gram Boghvedemel
    • 20gram Gær
    • 8dl Sødmælk
    • 3 Æg
    • 1spsk. Olie
    • 50gram SmørTil stegning
    Instruktioner
    1. Varm mælken op til en lun temperatur.
    2. Rør gæren op i mælken.
    3. Rør melet i til du har en tyk og ensformig dej.
    4. Dæk dejen til med et viskestykke og lad den stå i et par timer et lunt sted.
    5. Pisk æggene stive.
    6. Rør dem nu stille og rolig op i dejen.
    7. Tilsæt nu olie og salt.
    8. Lad dejen stå i en halv time.
    9. Pandekagerne skal være max. 12 cm i diameter og 1 cm tykke. Dvs at du skal være forsigtig med at hælde alt for meget dej på panden. Velbekomme!
    Recipe Notes




    Her har du den perfekte opskrift på blinis pandekager. De kan være en smule besværlige at arbejde med, men de er det værd. Især når du tager din første bid af denne fantastiske delikatesse.

    Se hele kategorien her

    Tilbehør

    Disse blinis pandekager kan forveksles med brunch pandekager eller amerikanske pandekager. Dette er dog ikke tilfældet da de har deres helt engen struktur, smag og størrelse. Blinis er som regel en del mindre end brunchpandekager og er mere standhaftige i det. Men når de lander på tungen er de bløde og luftige. Blinis spises som regel som forret for at vække appetitten og sætte den korrekte stemning. Det er derfor utrolig vigtigt at de ikke må være for tunge.

    Som tilbehør til blinis kan du bruge følgende:

    • Stenbiderrogn
    • Løg – rødløg
    • Kaviar
    • Creme fraiche
    • Røget laks
    • Røget ål
    • Osv…

    Husk på at nyde hver eneste bid, for inden du når at se dig om, er de forsvundet og du vil sidde tilbage med ønske om flere.

    Velbekomme.