Canadiske pandekager
Canadiske pandekager
Canadiske pandekager
Canadiske pandekager
    Antal personer Forberedelses tid
    2 10min
    Tilberedningstid
    15-20min
    Antal personer Forberedelses tid
    2 10min
    Tilberedningstid
    15-20min
    Ingredienser
    • 180Gram Hvedemel
    • 2,5dl Sødmælk
    • 2tsk. Bagepulver
    • 2spsk. Sukker
    • 0,5tsk. Salt
    • 2tsk. Olie
    Instruktioner
    1. Bland hvedemel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål.
    2. Tilsæt nu mælken og rør det godt sammen til en jævn og ensartet masse. Brug gerne en håndmixer til at udjævne alle små klumper.
    3. Bag pandekagerne på en mellem varm pande. Pandekagerne hæver stille og rolig under varmen og skal vendes når de begynder at boble. Disse pandekager bliver meget nemt brændt på og du skal derfor være påpasselig ikke at give dem for meget.
    Recipe Notes




    Serveringen

    Som tidligere skrevet kan disse pandekager serveres til brunch med æg, bacon og hvad der ellers falder i din smag. De fungere dog bedst som dessert pandekager, hvor man kan tage forskelligt tilbehør i brug. Foretrækker du de mere almindelig og tynde pandekager som har en sprød overflade og er nemme at forme, så har vi mange flere pandekage opskrifter her.

     

    Tilbehør

    Vi foretrække alle forskellige ting som tilbehør til pandekagerne. Nogle af disse kunne være:

    • Sirup
    • Sukker
    • Nutella
    • Honning
    • Banan
    • Friske bær

    Nogle kan godt lide at drysse lidt sukke og derefter give det en sjat citron saft. På den måde får du en pandekage der smager sødt men også har en dejlig og frisk syrlig smag. En hel anden metode at spise pandekager på er at tage noget cremefraiche blandet op med sukker. Ja det lyder lidt mærkelig men det smager faktisk meget godt. Hvad du bruger af tilbehør er sådan set helt op til dig. Her er det kun fantasien der sætter grænser.