Pandekagelagkage
Pandekagelagkage med nutella og banan
Pandekagelagkage
Pandekagelagkage med nutella og banan
    Antal personer Forberedelses tid
    8 10-15min
    Tilberedningstid
    15min
    Antal personer Forberedelses tid
    8 10-15min
    Tilberedningstid
    15min
    Ingredienser
    Pandekagerne
    • 2 Æg
    • 5,5dl Mælk
    • 1spsk Sukker
    • 1/2tsk Salt
    • 5,5dl Hvedemel
    Indmad
    • 3-4 Banan
    • Nutella
    Instruktioner
    1. Skær de 3-4 bananer i fine skiver, de skal nemlig på mellem hver eller hver anden lag. Det er helt op til dig.
    2. Gør nutellaen klar, den skal helst have stue temperatur, så den er nemmere at arbejde med.
    3. Eftersom bananerne er skåret og nutellaen er klar så kan du begynde på dejen.
    4. Pisk æg og halvdelen af mælken sammen.
    5. Tilsæt nu mel, sukker, salt og derefter resten af mælken i. Pisk blanding godt sammen.
    6. Lad dejen hvile i ca. 20 minutter ved stuetemperatur.
    7. Steg pandekagerne i en smule smør, her kommer det meget an på hvilken slags stegepande du har. Det ved du selvfølgelig bedst selv.
    8. En god ide er at være 2 personer ved dette trin. Den ene person steger pandekagerne, mens den anden smører nutella og tilsætter bananskiverne. Ellers kan det godt blive lidt hektisk for kun en person. Det der sker er at pandekagerne helst skal være varme, dvs så nutellaen smelter med det samme og er nem ar arbejde med. Er pandekagerne afkølet vil det tage dig en krig.
    9. Pynt nu toppen med nutella, banan og eventuelt noget med lidt farve, som hindbær, mynteblade eller andet.
    Recipe Notes




    En smuk og dejlig pandekagelagkage. Den kan tiltider virke en smule tung. Det du skal huske er at smøre et tynd lag af nutella, ellers kan smagen godt overdøve de andre. Hvis du ikke er så vild med nutella eller banan for den sagsskyld. Så har du mulighed for at tilsætte dit eget indmad som friske bær, hindbær skum osv.

    Pandekagelagkagen skal helst spises samme dag når den er varm.

    Pandekager kategorien