Fyldte pandekager

Fyldte pandekager

En lækker og fantastisk ret. Opskriften her er specielt lavet til en familie på 4, du kan dog sagtens tilpasse den som du ønsker det. Disse fyldte pandekager smager fantastisk, de er nemme at lave og så er der plads til at udfolde fantasien og eksperimentere lidt selv. Vi opfordre dig at følge opskriften til punkt og prikke første gang, dog ønsker vi også at du prøver dig lidt frem med andre ingredienser når du skal gentage succesen.



Fyldte pandekager
Fyldte pandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Antal personer Forberedelses tid
    4 personer 25 min
    Tilberedningstid
    15 min
    Antal personer Forberedelses tid
    4 personer 25 min
    Tilberedningstid
    15 min
    Fyldte pandekager
    Fyldte pandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Antal personer Forberedelses tid
      4 personer 25 min
      Tilberedningstid
      15 min
      Antal personer Forberedelses tid
      4 personer 25 min
      Tilberedningstid
      15 min
      Ingredienser
      Dej
      • 250 gram Hvedemel
      • 5 dl Sødmælk
      • 4 Æg
      • 0,5 tsk. Salt
      • 3 spsk. Olie
      Fyld
      • 500 gram Hakket oksekød ca. 16%
      • 400 gram Løg
      • 0,5 dl. Olivenolie
      • 1 dåse Hakkede tomater
      • 70 gram Tomatpure koncentreret
      • 3 fed Hvidløg
      • 1 tsk. Oregano tørret
      • 1 tsk. Basillikum tørret
      • Salt
      • Peber
      Antal personer: personer
      Instruktioner
      Pandekagerne
      1. Bland mel os salt sammen.
      2. Rør nu mælken gradvist i til du får en klumpfri masse.
      3. Tilsæt æggene i et ad gangen hvor du rører det godt rundt.
      4. Lad nu dejen hvilke i ca. 30 min og derefter rører du olien i. Her kan du tilberede fyldet mens du venter på at dejen hviler.
      5. Husk at bruge en klat smør/olie til hver pandekage. Du skal bruge en medium varm pande hvor du vil få 15-20 tynde pandekager ud dejen.
      Fyldet
      1. Svits forsigtig de hakkede løg i olivenolien.
      2. Kom nu kødet i og rør det rundt i gryden til det er gennemstegt. Her kan du tilsætte både salt og peber efter smag.
      3. Kom hakket hvidløg, tomater, tomatpurè samt oregano og basilikum i. Rød godt rundt i det og lad det nu simre ved en svag varme i ca. 10 - 15 min. Husk at smage det til.
      4. Fordel nu fyldet i pandekagerne hvor du så ruller dem sammen.
      5. Kom dem i ovnen ved 250 grader 10-15 min.
      6. Server dem til med en let salat.
      Recipe Notes




      Denne opskrift er ikke kun nem at følge, den giver dig også en fest af aroma samt smag. Ønsker du mere ud af opskriften, så har du rig mulighed for at eksperimentere her. Du kan bland andet komme rosmarin i selve dejen, dette vil give den en mere gryderet og eksotisk smag alle er vilde med. Har du børn, så kan gulerod eller peberfrugter i stave give ekstra spænding.

      Se alle vores pandekage opskrifter

      Tilbehør
      Denne opskrift er kun vejledende da du selv kan lave dit eget fyld som du ønsker og endda eksperimentere med dejen ved at tilsætte bryderier eller andet sjov. Tilbehøret til disse pandekager må ikke være for tungt, da pandekagerne i sig selv er meget mættende. Her er det en god ide at bruge råvarer som:

      • Tomater
      • Agurker
      • Peberfrugter
      • Gulerødder i stave
      • Lille og let salat

      Anretning

      Anretningen betyder utrolig meget, her kommer flere sanser i spil, især når retten er lige foran næsten på en og ser utrolig lækker ud. Det tager ikke mere end 2 min at anrette sådan på tallerkennen at det ligner noget dronningen vil spise. Prøv at anrette det pænt, hvis du har børn kan du lave en lille tipi af agurk eller gulerod stave, de vil elske det. Prøv at tilsætte noget farver til tallerkenen som ses på billedet. Når pandekagerne er rullet sammen er det svært at se fyldet og det kan komme til at se lidt kedeligt ud. Her er det en mulighed at skære en pandekage over og lægge den ene halvdel på tværs af den anden, dette skaber dynamik og spænding på tallerken.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.