Om HverdagsGourmet

Hvorfor en opskrift hjemmeside?

Man kunne stille sig selv det spørgsmål om der ikke allerede findes utrolig mange hjemmesider, blogs, forums der omhandler mad i større eller mindre omfang. Der er dog en ting de alle sammen mangler, og det er kvalitet. En af vores hovedmål med hjemmesiden hverdagsgourmet.dk er at kunne levere kvalitets opskrifter, tips og tricks, gode råd med ingredienserne og madvarerne der benyttes i opskrifterne og give en så god og informativ side om opskrifter og mad som vi kan, for at hjælpe dig, i at finde lige præcis de opskrifter du leder efter, på en god og overskuelig måde. Du kan læse mere om vores vision samt mision længere nede på siden.

Om du er single, i forhold, teenager, pensionist eller singlemor med 3 unger. Så er der en regel der gælder for ca. 98% af verdens befolkning og det er at hver en af os har maksimum 30 forskellige opskrifter vi holder os til. Det kører på rygraden eller rutinen om du vil, og det er ikke sikkert at man vil indrømme det overfor sig selv, men det er sandheden i langt de fleste tilfælde – man holder sig til det man kender. Det varierer selvfølgelig fra person til person og her taler vi om at lave mad hjemme i køkkenet, ikke noget med at tage ud og spise eller bestille via nettet. Hvis sandheden nu er at det meste af vores liv, der spiser vi de samme 30 retter, så må du indse at det lyder ret kedeligt, ik’? Især når vi ved at der findes flere kulinariske oplevelser der bare venter på at blive udforsket af flere, her taler vi om det franske køkken, italienske, asiatiske, og andre opskrifter og retter fra hele verden. Der er en hel verden af kulturelle og kulinariske madoplevelser vi aldrig får oplevet. Dette har vi tænkt os og lave om på. Kunne du ikke også tænke dig at prøve nogle nye og spændende retter og opskrifter? Det er derfor vi er her!

Hvem står bag HverdagsGourmet.dk

Opskriftshjemmesiden HverdagsGourmet.dk så dagens lys i oktober 2016. Bag denne fantastiske hjemmeside står 2 unge herrer, der har passion for mad, deres lyst til at udfolde sig i køkkenet og afprøve forskellighederne bag de mange og fantastiske køkkener og gastronomiske opskrifter og oplevelser der findes derude. Deres lidenskab for mad har altid glædet andre, både venner og familie. De er ikke uddannet kokke, det har dog aldrig været en forhindring for dem at kunne samle viden og bruge det i deres kulinariske eksperimenter som har resulteret til mange forskellige opdagelser i form af nye smags -og oplevelser til ens smagsløg. Det er meget spændende at tænke over opskrifter og madvarer på det gastronomiske plan!

Alexander
Navn: Alexander R. Rosenborg
Født: 020284
Civilstatus: Gift
Børn: En af hver
Interesser: Mad er nok en af mine store passioner. Jeg elsker at stå i køkkenet med en godt glas rødvin mens jeg laver en ret til familien. Jeg er som regel ikke så vild med at lave retter som jeg i forvejen har lavet. Der skal nemlig være spænding over det, derfor laver jeg for det meste altid noget nyt. Denne hjemmeside er et symbol på min kærlighed for mad!
Daniel
Navn: Daniel Dipo
Født: En varm sommerdag i juni – året var 1984!
Civilstatus: Gift med jordens dejligste pige!
Børn: 3 stk. (2 piger og 1 dreng)
Interesser: Mad, mad og mere mad! Jeg er vild med næsten alt, og er frisk på at prøve alle former inden for den gastronomiske kunstverden der findes lige foran næsen på os. Tanken om hvor lidt der skal til for at ændre en ret og hvordan de forskellige ingredienser påvirker hinanden på det mikroskopiske niveau får min hjerne og hjerte for mad til at sprænge nærmest helt euforisk. Denne side er med til at fortælle om forskellige oplevelser i madkunstens univers og at gøre dette i et samarbejde med Alexander er kun en ekstra topping til denne hjemmeside ret!

“Man behøver ikke at være kok for at få en fantastisk oplevelse ved bordet”

Vision
Målet med hjemmesiden er at kunne levere kvalitets opskrifter til den danske befolkning. Vi stræber efter at kunne give dig de bedste opskrifter, der findes og de oplevelser der følger med. Alle vores opskrifter indeholder et bedømmelsessystem som alle de besøgende kan afgive deres stemmer til. Skulle det forholde sig at en opskrift ikke efterlever vores krav om den nødvendige kvalitet, bliver den gældende opskrift fjernet og erstattet med en anden. Vi håber med tiden at blive Danmarks største og mest eftertragtede hjemmeside med opskrifter.

Mision
For at opnå visionen har vi udarbejdet en handlings plan.

  • Løbende opdatering samt vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Service og brugervenlighed er noget vi stræber efter
  • Forøgelse af funktionaliteten på hjemmesiden
  • Løbende tilføjelser af opskrifter
  • Andre tiltag på tegnebrættet

Annoncering på HverdagsGourmet.dk

HverdagGourmet.dk gør brug af synlige banner-annoncer samt reklameblokke. Da det både kræver tid og penge for at vedligeholde hjemmeside og vi intet sælger, så ser vi det som en nødvendighed at kunne få en mindre økonomisk støtte den vej.

Statistik

Vi vil her lave en liste over statistik på hverdagsgourmet.dk men det gør vi først når vi har nok data til at kunne fortælle dig så korrekt data som muligt.

Vi støtter

For os her på Hverdags Gourmet er det vigtigt at vi gør hvad vi kan får at bevare kloden som den er til de næste generationer. Derfor går vi stærk ind for at støtte forskellige organisationer som gør en forskel for andre og den måde vi lever på. Her er følgende organisationer vi støtter:

Miljøvenligpakning

CO2 neutral

Spørgsmål

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os via mail. Det kan være en ny og spændende opskrift, du gerne vil dele med andre gennem hjemmesiden eller stille os et spørgsmål om en opskrift eller bestemte madvarer der bruges i opskrifterne – alle spørgsmål er velkomne. Bare smut ind på denne side for at kontakte os med den nemme kontaktformular.