Ofte stillede spørgsmål

Her finder du FAQ (Frequently Asked Questions ) eller som på dansk OSS (Ofte Stillede Spørgsmål). Denne del af hjemmesiden er beregnet til alle dem der måtte have spørgsmål som de gerne vil have svar på. Vi har opstillet spørgsmålene med tilsvarende svar som vi modtager flest af. Denne liste vil løbende blive opdateret med flere spørgsmål. Skulle det ske at du ikke finder svar på dit spørgsmål, så kan du altid bruge vores kontakt formular til formålet. Du finde den her: Kontaktformular

Har i allergi eller vegetariske opskrifter?
Vi har på nuværende tidspunkt ingen af de overstående, vi har dog mange opskrifter som netop indgår i disse kategorier på tegnebrættet. Vi vil derfor bede om lidt tålmodighed.
Jeg har en rigtig god opskrift, kan jeg sende den ind?
Vores system har funktionen hvorved der er mulighed for at sende opskrifter ind. Vi har dog endnu ikke slået denne til, da vi skal udarbejde nogle grundregler for hvordan opskrifterne ser ud. Da vi gerne vil have en vis standard og kvalitet på siden, skal vi først udarbejde kriterier for hvad og hvordan en opskrift skal se ud.
Hvilket kamera bruger i til at tage billederne af retterne?
Kamera vi gøre brug af er af modellen: Samsung NX30. For en ordens skyld skal vi måske nævne at der er meget mere til at tage billeder end bare et godt kamera. Her kunne man tale om, opstillingen samt anretningen af retten, lysopsætningen, skygge formation samt meget andet. Vi går meget op i at alle vores retter skal have tilhørende billeder der ikke kun viser hvor smuk en ret kan blive, men også sætter mundvandet i gang.
Er der mulighed for at efterspørge en opskrift?
Selvfølgelig er der det. Hvis du leder efter en opskrift og ikke kan finde den, så hold dig ikke tilbage. Gå ind ind under kontakt og brug vores kontakt formular. Her kan du efterspørge eller flere opskrifter, og så skal vi se hvad vi kan gøre. Du skal dog vide at ting tager tid. Der kan derfor gå noget tid før at opskriften bliver tilgængelig på siden.
Jeg har set en opskrift, men kan ikke længere finde den.
Da vi gerne vil have en høj standard med kvalitets opskrifter, kan det ske at vi fjerne en opskrift til tider. Dette vil ske på baggrund af jeres altså brugernes bedømmelser. Skulle det ske at en opskrift har under 3 stjerner i vurdering med minimum 50 brugers bedømmelse, vil den automatisk blive fjernet. Vi vil hermed prøve at erstatte den fjernede opskrift med en der er bedre, det kan dog tage noget tid.

HverdagsGourmet.dk er det sted for du kan finde kvalitets opskrifter til dig, din familie og venner. Vi står til rådighed 24/7 med vores service.