Spinatpandekager

Spinatpandekager med hytteost

Lækker spinatpandekager med hytteost. En let og fin måltid der kan spises både til morgenmad, middag og aftensmad. Hytteost kan erstattes med kød-strimler eller tern af egen valg, hvis du foretrækker kød i stedet.



Spinatpandekager
Spinatpandekager med hytteost
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Antal personer Forberedelses tid
    4 20 min
    Tilberedningstid
    10 min
    Antal personer Forberedelses tid
    4 20 min
    Tilberedningstid
    10 min
    Spinatpandekager
    Spinatpandekager med hytteost
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Antal personer Forberedelses tid
      4 20 min
      Tilberedningstid
      10 min
      Antal personer Forberedelses tid
      4 20 min
      Tilberedningstid
      10 min
      Ingredienser
      Pandekagedej
      • 200 gram Hvedemel
      • 5 dl. Mælk
      • 4 Æg
      • 400 gram Spinat
      • Knivspids Salt
      Fyld
      • 300 gram Hytteost
      • 100 gram Tomater
      • 100 gram Agurk
      • 100 gram Peberfrugt
      • 100 gram Forårsløg
      • Salt
      • Peber
      • Purløg
      • Creme fraiche 18%
      Antal personer:
      Instruktioner
      Pandekager
      1. Pisk mel og mælk sammen.
      2. Tilsæt nu æg, spinat og en knivspids salt. Pisk det sammen til ensartet dej uden for mange klumper.
      3. Giv pandekagerne et par minutter på hver side til de er gyldne.
      Fyld
      1. Hak grønsagerne fint og bland det med hytteosten.
      2. Smag til med salt, peber og frivalgte gryderier.
      3. Fordel fyldet ud på pandekagerne, rul dem sammen eller fold dem sammen 2 gange på mindten så du får fine trekanter.
      4. Server med cremefraiche og lidt purløg til. Mums!
      Recipe Notes




      Simpel og nem opskrift lige at gå til. Spinatpandekager med hytteost er en sund kost der giver dig energi på en sund måde. Du kan sagtens erstatte hytteosten med kød hvis du foretrækker dette. Her vil kylling eller kalkunstykker være fine, har du ikke så meget tid, så kan du altid købe enten kødstrimler eller tern. Pandekagerne serveres gerne med cremefraiche og purløg til. En sund, dejlig og let måltid der giver din mave ro.

      Se andre pandekager

      Tilbehør

      Til madpandekager siger vi gerne at der skal en let salat til. Her indeholder pandekagerne allerede mange grønsager og idet at pandekagerne ikke er særlig tunge med en kødfyld, så behøves salat ikke.

      Anretning

      Anret pandekagerne pænt på tallerkenen, tværs over hinanden for at skabe dynamik og give det en mere 3d følelse. Tilføj nu en klar cremefraiche på samme tallerken ved siden af og drys lidt purløg rundt om. Det smager fantastisk, ser himmelsk ud og så mætter det også på en sund måde. Velbekomme.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.