Havegrillen

Havegrillen

Derfor skal du vælge en keramisk grill.

Keramiske grills, er ved at vinde større og større indpas herhjemme. Dog er de langtfra ligeså udbredte som de helt klassiske Weber kugle grills. En af grundene er især, at en keramisk grill såsom en Kamado grill er at det er en aldeles bekostelige affære. De koster gerne 6-8.000 kroner for at få en i en fornuftig størrelse.

Derfor er en keramisk grill det rigtige valg.

En keramisk grill er det rigtige valg, til grill entusiasten der nyder at grille alt, virkelig alt på grillen. Ikke ham der skamsteger et par frankfurtere og brænder pølsebrødene på i ny og næ. Nej en keramisk grill er til ham der godt kan lide at grille hele året rundt, og sætter god pris på lidt gourmet i hverdagen. En som nyder udfordringen der ligger i at lave noget som pulled pork på grillen, sådan helt low and slow. Det tager jo gerne op imod 24 timer at lave en pulled pork på den helt rigtige måde.

En keramisk grill kan blive rigtig varm.

En keramisk grill, kan blive helt utrolig varm. Det er en af de grills der kan opnå aller højeste temperatur. Derfor skal man som bruger af sådan en, være meget opmærksom på hvordan man behandler den. Hvis man bare lader temperaturen løbe løbsk i grillen, så risikerer man lynhurtigt at brænde den pakning af som sidder mellem grill kant og låget. Dette er oftest en ting som sker for nybegyndere med kamado grills. Dog er det relativt nemt at skifte, der er flere firmaer der sælger reservedele til disse grills. For i modsætning til din almindelige weber grill, kan det godt svare sigat reparere på en kamado i stedet for at købe en ny. Men ikke nok med at den kan blive helt utroligt varm, det er også en af de grills hvor det er nemmest at styre temperaturen på. Derfor egner en kamado grill sig særlig godt til madlavning som godt må tage lang tid. Mange af de billigere udskæringer man kan købe, har rigtig meget smag – men det kræver at man tilbereder det langsomt. Det er netop her en kamado grill, virkelig kommer til sin ret.

Grillene har eksisteret i flere tusinde år.

Kamado grills er ikke nogen ny opfindelse, de har eksisteret i flere tusinde år. De er oprindeligt fra østen, hvor de har været brugt igennem mange generationer til at lave lækker og velsmagende mad.

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *