Gør hverdagen mere interessant med ribs

ribs på grill

I en hverdag med jag og stress kan det være svært også at finde tid til at skulle stå i køkkenet for at forberede et lækkert måltid. Men ikke desto mindre er det også med til at gøre, at man måske synes, livet ikke er helt så trist alligevel. Og det må man ikke undervurdere, hvis man i forvejen har en dagligdag præget af uro og stress.

 

Læs med videre, hvis du vil vide mere om, hvordan man faktisk også kan finde inspiration og tid til at lave lækre spareribs på en helt almindelig hverdag.

 

Færdigblandet marinade eller ”gør-det-selv”

Der er mange måder, hvorpå man kan lave lækre spareribs, og hvis man ikke har meget tid at gøre godt med, kan man med fordel undersøge mulighederne for at lave spareribs med pre-made marinade. På den måde slipper man for selv at skulle stå med ansvaret for også at lave marinaden, og man kan med sikkerhed vide, at marinaden smager ganske fornuftigt. Hvis du derimod ikke er bange for at skulle tage udfordringen op og lave din egen marinade, kan du også sagtens gøre det. Der findes utallige opskrifter online, og man finder nemt en, der passer i forhold til den givne lejlighed og klientellet. Nok er det forholdsvist ambitiøst, og man skal selvfølgelig forvente, at hele processen kommer til at tage længere tid, men der er også noget selvtilfredshed i, at man selv har lavet det hele.

 

Spareribs er nemlig ikke særlig komplicerede, og man skal i virkeligheden næsten ikke ødelægge retten, fordi man er for uerfaren eller klokker i det. Og det er kun en fordel, hvis man også gerne vil lave noget mad, der ikke kræver det helt store engagement.

 

Bestil spareribs to-go

Er du dog slet ikke vild med ideen om, at man skal lave spareribs selv, kan du med fordel undersøge, hvor man kan købe dem som take-away. Det er supernemt, og man får på den måde de allerbedste spareribs uden at skulle gøre noget selv. Se mere her, hvis du gerne vil finde et sted, hvor man får lækre spareribs, der kan bringes lige til døren.

 

Fordelen ved at vælge spareribs lavet af en professionel er også, at man får den bedst mulige version af de lækre grillede ribs – hvilket jo ikke er garanteret, hvis man selv skal i gang med gryderne derhjemme helt uerfaren. Og derfor bør du måske heller ikke vælge den hjemmelavede udgave, hvis du aldrig har gjort det før, og det skal forberedes til gæster. For ville det ikke være ærgerligt, hvis man måtte opgive og stå uden noget at servere?

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *