Lev sundt for dig og dit barn 

Livet er fantastisk, når der kommer et lille barn til verden. Din verden forandrer sig fra den ene dag til den anden, og dit fokus vil naturligt være på din baby døgnet rundet. Som mor eller far er det stadig vigtigt at huske sig selv og leve sundt – både for dig selv men også for dit barn. Sundhed er afgørende for dit barns trivsel og udvikling af kroppen. Der er heldigvis kommet meget fokus på sundhed og alle de stoffer, vi indtager gennem fødevarer eller usunde materialer, som vi bruger i dagligdagen. Særligt når det gælder babyer, er det vigtigt at undgå tilsætningsstoffer og varer, der kan afgive giftige stoffer. Det kan sætte sundheden over styr, da det kan påvirke hormonbalancen og barnets udvikling. 

Sundhed er kommet for at blive 

I 1970’erne var det ikke ualmindeligt, at de voksne røg cigaretter, selvom der var børn i nærheden. Det kunne foregå i bilen, mens børnene sad på bagsædet, eller på skolerne i frikvarteret. Bevidstheden om at leve sundt og hvilke konsekvenser cigaretrøg kan have overfor små børn og babyer er blevet meget større. I dag oplever vi, at sundhed er kommet for at blive, og der tages særligt hensyn til små børn og udsættelse for røg og andre usunde forhold.  

Sundhed og motion for børn 

Når du selv dyrker motion, er du en god rollemodel for dit barn. Gør motion til jeres livsstil og dyrk motion sammen med dit barn. Det handler ikke om at tabe sig hurtigt, men om at gøre de sunde vaner til en integreret del af både dig og dit barn. Herved øges sandsynligheden for, at dit barn også lever sundt, når det bliver voksent. 

I kan dyrke motion helt fra dit barn er en baby, hvor der er rige muligheder for at gå til babysvømning eller bevægelse for babyer. Det er ikke kun godt for sundheden men også for jeres nærvær og tilknytning til hinanden. Motion er dejligt at dyrke med sit barn, og dit barn kan helt sikkert få en stor glæde ud af det. Der er masser af gode muligheder og tilbud i sportsklubber for at fortsætte med en sund livsstil for både voksne og børn. Tjek mulighederne og kom godt i gang.  

Sunde børn er glade børn 

Når sundhed bliver en naturlig del af hverdagen for dit barn, er det ikke svært at holde det ved lige. Sunde børn er glade børn, og der skal ikke så meget til. Spis varieret kost og meld dit barn til fritidsinteresser, hvor du også selv kan deltage i aktiviteten. Tag i svømmehallen i weekenden – ja, mulighederne er mange. 

Læs også

skuespiller krydsord

Skuespiller i Krydsord – Find svar og løsninger her

I verdenen af krydsord og quizopgaver er der også en plads til skuespillere. Skuespillerne bliver …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.