Forside » Opskrift » Gulerodskage med flødeost
Gulerodskage

Gulerodskage med flødeost

En fantastisk og blød gulerodskage dine venner og familie vil elske. Serveres bedst på samme dag, hvor nogle endda tilføjer en klat creme fraiche. Ikke den sundeste kage der findes derude, men smagen er ikke til at tage fejl af. Når kagen er spist, vil du ønske der var mere.



Gulerodskage
Gulerodskage med flødeost
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    12 personer 10-15 min
    Tilberedning
    45 min
    Personer Forberedelse
    12 personer 10-15 min
    Tilberedning
    45 min
    Gulerodskage
    Gulerodskage med flødeost
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      12 personer 10-15 min
      Tilberedning
      45 min
      Personer Forberedelse
      12 personer 10-15 min
      Tilberedning
      45 min
      Ingredienser
      Kagen
      • 275 gram Hvedemel
      • 4 Æg
      • 375 gram Gulerødder
      • 300 gram Brun farin
      • 75 gram Valnødder
      • 2 dl. Olie
      • 1,5 tsk. Bagepulver
      • 0,5 tsk. Salt
      • 1 tsk. Natron
      • 2 tsk. Kanel Stødt
      Ostecreme
      • 200 gram Flødeost Natural
      • 120 gram Smør
      • 180 gram Flormelis
      • 2 tsk. Vaniljesukker
      Personer: personer
      Fremgangsmåde:
      Kagen
      1. Hak valnødderne til ønsket størrelse.
      2. Rør farin og olien sammen.
      3. Pisk æggene i et af gangen.
      4. Held nu resten af tør stofferne i og rør godt rundt til du har ens massefylde. Husk også valnødderne!
      5. Riv gulerødderne og bland dem sammen med den ovenstående massefylde. Til du har ensformig konsistens i dejen.
      6. Dejen hældes i en bradepande i en størrelse på ca. 23x33cm.
      7. Kagen bages i midten af ovnen ved 185 grader C i 45 min. (Almindelig ovn!)
      Ostecreme
      1. Hæld alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
      2. Fordel ostecremen på kagen.
        Tip: Kagen skal være afkølet ved fordelingen af ostecremen!
      Andet




      Et sikkert valg til dessert er helt klar en god gulerodskage. Du kan ikke gå galt i byen med en friskbagt gulerodskage med ostecreme og muligvis også en sjat creme fraiche til.

      Denne opskrift rækker til ca. 12 personer, den er nem og hurtig at lave. Det tager ca. 10-15 minutter af forberedelses tid, og så skal gulerodskagen bare smækkes i ovnen.

      Serveres bedst på en varm sommerdag ude i solen. Eller på en kold vinterdag med en god kop the eller kaffe. Uanset vejret, gæsterne, alder eller køn så er denne kage et sikkert hit blandt alle.

      Gulerodskage hvilken olie?
      Olien til en gulerodskage skal være smagsneutral, dvs. solsikkeolie og lignende.

      Hvilke ingredienser er der i gulerodskage?
      Du kan se ingredienser som bliver brugt i denne opskrift foroven. Desuden så varierer de en smule fra opskrift til opskrift.

      Hvilken flødeost til gulerodskage?
      Her gælder det som hvilken olie, det skal være en flødeost der er smagsneutral. Her kunne man som eksempel gøre brug af philadelphia flødeosten.

      Hvor mange kalorier er der i en gulerodskage?
      Kommer helt an på hvilken ingredienser der bliver brugt, samt hvor meget af de forskellige ingredienser.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Cupcakes

      Cupcakes med chokolade og kokos

      Hvor tit har du været inde på en cafe eller restaurant hvor du kunne se …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *