Madlavning med lang ventetid kan kræve aktiviteter til tidsfordriv

hverdagsgorumetDer findes flere madretter, der byder på en længere ventetid. Det kan være en gryderet, der skal simre i et par timer, men det kan også være en steg, der skal stege i mange timer i ovnen. Uanset hvad, så er det en god idé, at du har en form for aktivitet, der kan fordrive ventetiden.

Faktum er, at der er mange, der glemmer dette. Derfor ender de også blot med at stirre ind i ovnen eller ned i retten i gryden. Hvis det er noget, du gerne vil undgå, så bør du finde en aktivitet, der er relativt nemt at gå til, men som samtidig også kan holde dig underholdt og fordrive tiden.

Hvis det er noget, du føler, du mangler inspiration til, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel bliver du nemlig præsenteret over for en række forskellige aktiviteter, der kan sluge tiden, mens du venter på, at din madret bliver færdig i køkkenet.

Du har mange muligheder foran dig

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde en underholdende aktivitet. Der findes mange muligheder – og du har med garanti adgang til de fleste. Nedenfor finder du en række gode forslag til, hvordan du kan fordrive den ventetid, der er forbundet med at lave den madret, du skal lave.

  • Spil et spil: Du kan finde mange spil på nettet. Enten fra din mobil, PC eller din tablet. Derfor kan du med garanti også finde noget, der tiltaler dig. Hvis du vil gøre det en kende sjovere, så kan du spille om penge. Det kan du f.eks. gøre ved at spille bingo på nettet. Er det noget, du vil i gang med, så bør du klikke dig ind her.
  • Læs i en bog: Hvis du ikke er så meget til spil, så kan du i stedet samle en god bog op. Langt de fleste har en række bøger derhjemme. Nogle af dem har du måske læst, mens andre ikke er blevet læst endnu. Har du ikke det, så kan du f.eks. downloade Mofibo til din mobil eller tablet – så får du adgang til flere tusinde e-bøger.
  • Se et afsnit af Tv-serie: Du kan også give dig i kast med at se et afsnit af en god Tv-serie. Hvis du har adgang til en streamingtjeneste som Netflix, HBO Nordic eller Viaplay, så bør det ikke være noget problem. Har du også et Smart TV, så er det endnu nemmere at få tændt for et afsnit af en Tv-serie, du følger med i lige pt.

Hvis de tre ovenstående ikke er noget for dig, så er der også mange andre muligheder. Derfor er det også vigtigt, at du forsøger at være kreativ og lade fantasien løbe lidt løbsk. Du kan altid finde noget at lave, mens din mad blot passer sig selv, men det er vigtigt, at det ikke tager alt dit fokus, så du kan tjekke lidt op på maden i ny og næ.

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *