Forside » Opskrift » Nemme majspandekager
Nemme majspandekager

Nemme majspandekager

Her kan du lave nemme majspandekager – Fra start til slut tager det ikke mere end højst 30 minutter, og så har du lækre pandekager lige til at spise.



Nemme majspandekager
Nemme majspandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    2 10 min
    Tilberedning
    15 min
    Personer Forberedelse
    2 10 min
    Tilberedning
    15 min
    Nemme majspandekager
    Nemme majspandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      2 10 min
      Tilberedning
      15 min
      Personer Forberedelse
      2 10 min
      Tilberedning
      15 min
      Ingredienser
      • 100 gram Hvedemel
      • 100 gram Majsmel
      • 4 dl. Skummetmælk
      • 4 Æg
      • 60 Margarine
      • Knivspids Salt
      Personer:
      Fremgangsmåde:
      1. Bland hvedemel og majsmel sammen, rør rundt i det så de 2 typer mel er godt fordelt.
      2. Tilsæt nu mælk mens du rører rundt i det. Du skal helst få en dej uden for mange klumper. Er dette ikke lykkedes, kan du sagtens piske det hele til dejen bliver mere ensartet.
      3. Tilsæt nu æg og margarinn til dejen og rør eller pisk godt i det.
      4. Du skal bruge en medium varm pande med lidt fedtstof på.
      5. Steg pandekagerne til de er gyldenbrune.
      Andet




      En hurtig og nem opskrift. Ud af denne opskrift vil du kunne få ca. 10-15 majpandekager afhængig af pandestørrelsen. Disse pandekager kan både bruges til dessert og som madpandekager. Ønsker du en mere sød variation, kan du tilføje sukker samt vanilje til opskriften, ellers er du "Good to go".

      Se vores andre pandekage opskrifter

      Tilbehør

      Du bestemmer helt selv hvilket tilbehør du ønsker at bruge. Vælg noget du virkelig godt kan lide og se om det passer sammen. En pandekage kan teoretisk set spises med alt. Derfor skal du ikke holde dig tilbage.

      Anretning

      Denne opskrift er baseret på ren pandekage, der er derfor ikke fyld eller andet tilbehør med. Vi kan dog give et råd med på vejen. Hver gang du har lavet en pandekage og lagt den oven på tallerken, så sørg for at dække den til med sølvpapir. dette gør at pandekagerne bibeholder sin saft og kræft og ikke tørre ud. Tænkt på det som at du indkapsler smagen.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *