Gode råd til at få mere energi i hverdagen

Gode råd til at fåmere energi i hverdagenDet kan være begrænset hvor meget energi der er tilbage i hverdagen efter en lang dag på job. Man har hverken overskud til at lave mad, gøre rent eller hygge med kæresten. Her kommer nogle forslag til ideer der kan give mere energi og overskud.

Ændre din kost og træn mere

Kosten er noget af det vigtigste der gør om du har energi eller ej. Det sker alt for tit at det bliver det nemme og usunde der bliver købt med hjem fra arbejde. Endda kan det ende ud i ingen mad efter en så lang dag. Spis flere grøntsager, få mere protein og hold dig aktiv. Få noget frisk luft. Det kan lyde hårdt, men hvis alternativet er flere timer i fitnesscenteret, så lyder dette vel rimelig okay, ikke?

Et andet alternativ til fitnesscenteret kan være nogle hjemmeøvelser eller en gåtur. Hvis det kan skabe mere motivation og energi, så få din partner med. Selvom det kan være svært at komme op af sofaen efter en lang dag på job, så gå en tur efter arbejde. Det vil give dig mere energi. Og kan endda skabe mere samvær med dine kære.

Hvis alt dette lyder alt for uoverskueligt er det også muligt at få nogle alternativer som kan give mere energi, både til træning og kosttilskud. Det må ikke supplere din normale kost, men kan hjælpe med at ramme alle de forskellige vigtige vitaminer og mineraler din krop har brug for. Alt du har brug for kan findes på Helsebixen.dk, hvor de har masser af gode priser til lige det du mangler, for at få mere energi i din hverdag.

Få styr på livet hjemme

Stresser jobbet dig er der sikkert også noget der stresser dig derhjemme. Stress kommer over det hele og hele tiden, hvilket kan gøre det svært at få mere energi. Er der knas på tråden derhjemme og hverken tid til samvær eller sexlivet, kan det skade din psyke. Rod i hovedet er tid = rod i huset og kærligheden. Tag en dag hvor du virkelig får styr på lejligheden. Få lavet en to-do liste og tag en ting ad gangen. Læg mærke til hvor meget det letter din krop at få det ud af systemet. Du får pludselig mere overskud til lækre madopskrifter og kærligheden.

Hvis alt dette ikke hjælper på mere energi og på at få sexlivet i gang igen. Kan det altid prøves at flytte nye grænser i privaten. Måske der skal nye metoder og redskaber med i sengen. Det kan være grænseoverskridende at tænke på, men kan være en god ting at prøve, som både vil gøre dig gladere og skabe mere energi og glæde i dit parforhold. Et godt sexliv og et godt helbred passer ofte sammen. Har du selv overvejet at indføre nogle nye redskaber i soveværelset, men har svært ved at vide hvad der er godt, kan du nemt finde en god kvalitet og overskueligt udvalg hos lovebuddy. Vil du gerne vide mere kan du læs mere her.

Desserten som er god til forspil

Her er opskriften der kan hjælpe på både energi og sexlivet. Det er ofte nævnt at chokolade er en seksuel spise, og det er korrekt. Denne opskrift er derfor perfekt som forspil inden sex. Kagen som er både nem at lave og som smager himmelsk laves dagen i forvejen. Så du kan planlægge hyggestunden og ikke tænke mere på det, før den skal spises

Alt du skal bruge er:

150 g mørk lækker chokolade
150 g smør
150 g sukker
100 g pasteuriseret æggeblommer
120 g pasteuriseret æggehvider

Tilbehør: Jordbær med chokolade og vaniljeis

Fremgangsmåde:
Først smelter du smørret i en skål over vandbad. Så piskes æggeblommer og 100g sukker luftigt i en anden skål. Herefter røres chokoladeblandingen forsigtigt i æggesnapsen.

Nu piskes æggehviderne stive i en tredje skål, og de sidste 50 g sukker blandes i undervejs. Efter dette vendes de piskede hvider ned i chokoladeblandingen.
Herefter smøres en springform (18 cm i diameter), og halvdelen af moussen fordeles i formen.

Denne bages nu ved 175 grader i ca. 25 min. Resten af moussen stilles på køl imens.

Når kagen er færdig, skal den køles af, og moussen kommer ovenpå den færdige bund. Herefter stilles den på køl natten over, og er klar til dagen efter som en god og lækker delikatesse inden hyggetid. Lækre Jordbær og vaniljeis passer perfekt til både stemningen og smagen.

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *