Opnå en sprød pizzabund med bagestål

Med et bagestål får du ALTID sprød pizzabund

Den ultimative pizza har den lækre tynde og sprøde bund. Måske forbinder du kun den perfekte pizza med stenovns-pizzeriaet nede på hjørnet, men i virkeligheden er det meget nemt at lave hjemme i dit eget køkken også. Ved hjælp at et bagestål opnår du den intense og essentielle varme nedefra, når du bager din pizza i ovnen, som resulterer i en lækker og sprød pizzabund, der er luftig uden at blive tør og kedelig.

Det er selvfølgelig muligt at anvende en pizzasten i din ovn, men her udnytter du stålets fantastiske evne til at blive opvarmet hurtigt og effektivt kunne tilføre din pizzabund den varme, der kræves. Med et bagestål til pizza kan du på 5 minutter få afbagt måltidet og få sat det på middagsbordet. Du kan finde de mest populære hos Pizze.dk lige her https://pizze.dk/a/bedste-bagestaal

Ikke kun velegnet til pizza

Du kan bage pizza i ovnen ved hjælp af et bagestål. Det er det oplagte valg, hvis du leder efter et resultat med smag, sprødhed og masser af luft. Dog er det ikke kun til pizzaer, du kan have gavn af anvendelsen af stålet. At stege bøffer i ovnen på et bagestål er eksempelvis en måde at gøre madlavningen lettere, mere intens i smagen og i forhold til bøffer, give saft og mørhed.

Samtidig vil du få en perfekt stegeskorpe, helt uden at du skal anvende en pande som følge af, at der tilføres en intens varme, der dermed forsegler kødet med det samme og lader alt saften blive indeni.

Forskellen på et bagestål og bagesten

Der er markante forskelle på en bagesten eller et bagestål. Først og fremmest er det materialerne, der viser den synlige forskel. Bagesten afgiver varme på samme vis som et bagestål, men tager længere tid at varme op og gøre klar til brug. Da det har en lavere varmeledning, så vil det også afgive varme mindre intensivt. Det er særligt en fordel hvis du vil bage større brød, hvor du gerne vil undgå at dejen bliver sort i bunden.

Bagestålet varmer lynhurtigt op og afgiver en intenst varme til dit bagværk i ovnen. Det er det perfekte valg, hvis du gerne vil bage med en tynd dej, som eksempelvis pitabrød eller pizza. Her er det vigtigt med vedligeholdelse, da det ellers kan ruste i takt med, at det bliver anvendt og vasket efter brug.

En anden og næsten stensikker vej til sprød pizzabund er pizzabagning i pizzaovn. De fås til både indendørs og udendørs, men pointen her er, at de varmer op til 350 – 400 grader og giver en super sprød bund på pizza!

Læs også

Gulvafslibning i København – Giv dit gulv nyt liv

Gulve udgør grundlaget for ethvert hjem. De kan forvandle et rum fra at være almindeligt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.