Pandekager med øl

Pandekager med øl

Gode danske pandekager med øl. En meget nem og hurtig opskrift som gør at du har pandekager lige nu og her. Bare rolig du bliver ikke fuld af dem, øllet tilføjer mere smag og gøre dem mere sprøde.



Pandekager med øl
Pandekager med øl
Stem: 2
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Antal personer Forberedelses tid
    4 10 min
    Tilberedningstid
    10 min
    Antal personer Forberedelses tid
    4 10 min
    Tilberedningstid
    10 min
    Pandekager med øl
    Pandekager med øl
    Stem: 2
    Bedømmelse: 4
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Antal personer Forberedelses tid
      4 10 min
      Tilberedningstid
      10 min
      Antal personer Forberedelses tid
      4 10 min
      Tilberedningstid
      10 min
      Ingredienser
      • 250 gram Hvedemel
      • 4 dl. Sødmælk
      • 1 dl. Øl almindelig pilsner
      • 3 Æg
      • 3 spsk. Olie
      • 0,5 tsk. Salt
      • 2 tsk. Sukker
      Antal personer:
      Instruktioner
      1. Pisk hvedemel og mælken sammen til en jævn ensartet dej uden for mange klumper.
      2. Pisk nu resten af ingredienserne ind i dejen.
      3. Opvarm panden til en medium varme.
      4. Brug en klat margarine eller smør til hver pandekage. Husk på at den første pandekage næsten aldrig bliver godt. Da du lige skal vende dig til dejen.
      Recipe Notes




      Denne opskrift til pandekager med øl bruger en meget simpel fremgangsmåde. Her er der dog tilsat øl som gøre flere forskellige ting. Først og fremmest bliver pandekagerne mere sprøde, ud over dette fremhæves smagen i pandekagerne af øl.

      Se andre opskrifter på pandekager

      Tilbehør

      Pandekagerne her kan både bruges som til den søde dessert men også som madpandekager, du skal dog huske at tage sukker fra ellers bliver de lidt for søde som madpandekager. Her bliver der brugt en almindelig pilsner, du skal dog ikke holde dig fra at bruge andre øl, både som stærkere samt har andre smage. Du kan få nogle fantastiske pandekage ved at eksperimentere selv.

      Anretning

      Disse pandekager kan spises for sig selv, da de smager udmærket alene, det gør dog ikke noget hvis du bruge andet tilbehør som sukker, vanilje, sirup, honning osv. Du kan selvfølgelig bruge dem som madpandekager og derved skal lave fyld og en lækker salat til. Prøv dig frem og skriv tilbage til os hvad der virker for dig.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.