Få dit fokus kogt ned og få styr på detaljerne i køkkenet

ANNONCE

Hvis du investerer dine penge rigtigt, kan du sikre dig ekstra penge på lommen. Ikke bare månedligt, men også over hele året. Udbytteaktier kan være en god investering på længere sigt, så hvis du vil have flere penge til køkkenet derhjemme eller måske bare have råd til at renovere det hele, så kan det være en strålende idé at investere i udbytteaktier allerede i dag.

Vil du gerne have råd til et større køkken? Eller måske bare lidt ekstra seje redskaber og maskiner til derhjemme. Så kan du overveje om ikke, du skulle investere dine penge i udbytteaktier. Det er en langsigtet investeringsstrategi, hvor du med de rette investeringer kan sikre dig et afkast længere ude i fremtiden. Med tålmodighed er der gode penge at tjene.

Udbytteaktier fungerer på den måde, at du ved at investere i dem, bliver medejer af virksomheden. Det betyder også, at du har ret til at tage del i overskuddet. Virksomheder afsætter hvert år et vist procenttal, der skal gives tilbage til aktionærerne. Det betyder, at du som aktionær, er garanteret en del af kagen. På mininvestering.dk/udbytteaktier/ kan du læse meget mere om, hvad udbytteaktier kan gøre for dig, og ikke mindst hvordan du skal investere.

Råd til lidt af det sjove

Med udbytteaktier kan du sikre dig en ekstra indkomst ved siden af dit arbejde. Som langsigtet og passiv aktionær, behøver du ikke læse aktiekurserne i avisen hver evig eneste dag. Du kan bare lade aktierne passe sig selv, efter du har investeret i dem, og så kan du trygt vente på, at aktierne giver det udbytte, som de skal. Det er slet ikke så kompliceret, som man skulle tro.

Med flere penge på lommen kan du også tillade dig at drømme lidt større. Et nyt køkken er altid belejligt, det samme er nye køkkenredskaber og madmaskiner. Det behøver ikke være umuligt at få råd til, og hvis du har udbytte i vente, så kan det være det, der giver dig råd til det, du ønsker. Udbytteaktier er en investering i fremtiden, og hvis du har tålmodigheden, kan det være det, der giver dig mulighederne længere fremme, som du aldrig havde tænkt mulige.

Den rette investeringsguide

Det skal lige siges, at der ingen garantier er i investering. Verden er kompleks, og det samme er aktiemarkedet, kurser går op og ned, og konkurser kan ske for selv den bedste virksomhed, hvis der sker uforudsete hændelser. Til gengæld kan du minimere risiciene med investeringer, hvis du ved, hvor du skal kigge hen, og hvad du skal kigge efter.

Med Mininvestering kan du få den helt rette guide til, hvordan du investerer dine penge bedst muligt. Det handler både om langsigtede og kortsigtede investeringer, og hvis du vil vide mere om udbytteaktier, så er det her, du skal vende din opmærksomhed. Jo mere du ved om aktiemarkedet, jo bedre og større er dine chancer for succes. Aktiemarkedet ligger og venter på dig, og hvis du er klar på et aktieeventyr, så vil Mininvestering med glæde hjælpe dig godt på vej.

hjemmelavet islagkage
Hjemmelavet islagkage
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
Den opskrift du får her, er med to slags is – der skal jo være lag i en lagkage – og med chokolade på toppen. Der er et tyndt lag af is lavet af mirabeller og et tykkere lag af jordbæris i bunden.
  Antal personer Forberedelses tid
  12 personer timer
  Tilberedningstid
  1 time
  Antal personer Forberedelses tid
  12 personer timer
  Tilberedningstid
  1 time
  hjemmelavet islagkage
  Hjemmelavet islagkage
  Stem: 1
  Bedømmelse: 5
  Dig:
  Bedøm denne opskrift
  Print Opskrift
  Den opskrift du får her, er med to slags is – der skal jo være lag i en lagkage – og med chokolade på toppen. Der er et tyndt lag af is lavet af mirabeller og et tykkere lag af jordbæris i bunden.
   Antal personer Forberedelses tid
   12 personer timer
   Tilberedningstid
   1 time
   Antal personer Forberedelses tid
   12 personer timer
   Tilberedningstid
   1 time
   Ingredienser
   • 5 dl Piskefløde
   • 2 dl Mælk
   • 5 Æggeblommer
   • 1 dl glukosesirup
   • 125 g Sukker
   • 300 g Jordbær
   • ¼ portion mirabelleis
   • 100 g mørk chokolade – ca. 70 % kakaoindhold
   • 25 g Smør
   • Flødeskum og jordbær til pynt eller anden pynt du synes, er passende og lækkert
   Antal personer: personer
   Instruktioner
   1. Bland alle ingredienser undtagen jordbærrene i en gryde, og varm det op til maks. 85° C. Det må ikke koge.
   2. Sæt cremen i køleskabet, og lad den køle helt ned.
   3. Hak jordbærrene fint, og bland det sammen med den afkølede creme.
   4. Klip et stykke bagepapir ca. 12 x 65 cm, og beklæd kanten af en springform – ca. 20 cm i diameter – med det, så du får en høj kant.
   5. Hæld blandingen i springformen, og sæt den i fryseren i mindst 2 timer, til den er fast i overfladen.
   6. Lav imens mirabelleisen.
   7. Hæld mirabelleisen ud over, den faste jordbæris, og sæt springformen i fryserne igen i mindst 5 timer.
   8. Smelt chokolade og smør over vandbad, og lad det køle lidt af.
   9. Smør chokoladen på isen, og sæt den i køleskabet i ca. 1 time før servering.
   10. Tag isen ud af formen, og pynt med flødeskum og jordbær.
   Recipe Notes

   slagkage består mere af is end af lagkage. Men den ligner en lagkage – lidt. Du kan lave den med bund af for eksempel kiks eller du kan lave den uden bund – eller med bund af is …

   hjemmelavet islagkage

   Hjemmelavet islagkage med fast bund

   Vil du gerne have en fast bund i din islagkage, så knus 150 g digestive kiks. Det kan du gøre for eksempel ved at komme dem i en pose beregnet til fødevarer og give dem en ordentlig omgang med kagerullen eller kødhammeren.

   Smelt 75 g smør, og bland det med kiksekrummerne. Blandingen presser du som det første ned i bunden af springformen. Du kan eventuelt beklæde bunden med bagepapir inden. Sæt springformen på køl i en times tid, så bunden (smørret) stivner, før du hælder jordbærisen over.

   Servér islagkagen med vafler og kyskager eller bare som den er.

   Hvor længe kan hjemmelavet is holde sig i fryseren?

   Is består jo som bekendt af fløde og æg – i hvert fald denne her is. Hjemmelavet islagkage bliver ikke som sådan dårlig som i sundhedsskadelig, men konsistensen kan blive anderledes, og den kan også blive vandet i smagen. Men i hvert fald 2-4 måneder kan den godt klare sig i fryseren og stadig være en god smagsoplevelse.

   Del denne opskrift

   Læs også

   Guide: Få mere lyst til madlavning med den perfekte køkkenindretning

   Der er ikke noget værre, end når du gang på gang mangler inspiration til, hvordan …

   Skriv et svar

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *