Velsmagende spirtus behøver ikke være dyr

Det behøver ikke koste alverden at anskaffe sig velsmagende spiritus. Jim Beam Whiskey er et kongeeksempel herpå. Her får du en whiskey med alle de klassiske noter af forskellige kornsorter. Det er en whiskey i balance til en mere end yderst rimelig pris. Det er ligeledes en alsidig whiskey til (næsten) alle aldersgrupper.

Alsidigheden er et plus

Jim Beam Whiskey er et produkt der nemt kan nydes neat, on the rocks eller i en drink med fx cola. Den klassiske whiskey og cola gør mange glade. For de lidt mere kultiverede er Jim Beam Whiskey et glimrende produkt at nyde for sig selv. Selvom det er et billigt produkt, så får du en kompleks whiskey, der vil provokere og samtidig tilfredsstile og tiltale dit tungebånd. Her har du altså et af de produkter, hvor pris og kvalitet ikke nødvendigvis går hånd i hånd. For her får du et kvalitetsprodukt, til en meget billig penge.

Hvorfor whiskey?

Hvis ikke du kender meget til whiskey, så får du her nogle grunde til at nyde whiskey i flere sammenhænge. Whiskey – ikke mindst Jim Beam Whiskey – har en naturlig kornsmag. Der er på mange måder tale om nogle af de samme smagsnoter, som man finder i øl. Og dette er sagt i den mest positive forstand. Smagen af rug og malt er gennemgående, men især i amerikanske varianter får man også sødmen fra majs. Whiskey er lagret på egetræsfade, hvilket giver en ekstra krydret smag. Slutteligt er whiskey et af de bedst egnede produkter at blande, når man skal mikse drinks. Derfor skal du udforske landskabet, når du begynder at blande Jim Beam. Men du kan være sikker på, at det bliver et godt resultat. For du har nemlig med en velsmagende og alsidig whiskey at gøre.

Drik ansvarligt – men hav en god grund til at gøre det

Det siges, at der er gode sundhedsfaglige grunde til at drikke whiskey. Det er måske værd at huske på, når man bliver spurgt om, hvorfor man er så glad for den bitre drik. Her skal bare nævnes nogle få gode grunde. Der er ingen fedt eller kalorier i whiskey. Moderat druk af stærk alkohol (en til seks genstande om ugen af fx whiskey) kan få styr på nerverne og øge blodomløbet. Derudover kan whiskey hjælpe dig langsigtet med mange problemer, så længe du drikker moderat og gerne inden for sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Men husk den gode smag. Her er Jim Beam et af de bedste bud.

Læs også

Måltidskasser: Få mere tid med din familie og undgå køkkenrodet

Måltidskasser er den seneste trend inden for hjemmelevering af måltider. De tilbyder en bekvem måde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.