alcoholic drink with lemon and ice on a old wooden table

Fem danske gin i absolut gourmet-klassen

Måske er det på tide at prøve noget nyt og anderledes end Gordon’s og Tanqueray gin fra dit lokale supermarked? Hvis du har mod på det, så laver vi i Danmark, faktisk nogen af de bedste gin i verden og i absolut gourmet-klasse.

Her har vi samlet fem danske gin som alle ginelskere bør smage.

Copenhagen Distillery

 

Copenhagen Distillery laver økologisk og bæredygtig gin hvor kun de bedste råvarer benyttes. Det er et innovativt destilleri hvor man samtidig holder fast i stolte håndværkstraditioner. Alle flasker er nummereret og hele processen omkring påfyldning og påførelse af label og vokssegl er lavet i hånden. Prøv deres Dry Gin, Orange Gin eller Bayleaf Gin og få dig en smagsoplevelse af en anden verden.

 

Anholt Gin

 

Anholt Gin er lavet med håndplukkede enebær og det bedste drikkevand i Danmark fra Anholt. Drikkevandet på Anholt er nemlig helt fri for sprøjtegift og har et minimalt indhold af salt og kalk. Det gør Anholt Gin til en ren gin der er blød og rund i smagen. Der er masser af kærlighed og passion bag Anholt gin. Prøv den klassiske variant med smagsnoter af enebær og citron eller deres Kattegat Navy eller Double Female.

 

Geranium Gin

 

Geranium Gin behøver ikke den store introduktion. Det er vel en af de mest kendte og anerkendte danske gin i gourmet-klassen. Her er tale om en gin der har vundet mange priser og som bliver omtalt som den perfekte partner til en klassisk G&T. Geranium Gin har en tydelig duft af enebær, citrus og blomster og en eftersmag med svag sødme fra især lakridsrod og lette noter af appelsin. Prøv en klassisk Geranium Gin eller Geranium 55 hvis det skal være ekstra godt.

 

Isle of Møn

 

Isle of Møn er et dansk mikro-destilleri der laver økologisk gin i høj kvalitet, udelukkende med håndplukkede råvarer fra Møn. Ved kun at bruge råvarer der vokset i den vilde natur, har man eksempelvis Citronmelisse, i stedet for at importere citroner fra syden.Isle of Møn har en række fantastiske gin i deres sortiment. Udover en klassisk variant kan du smage deres Wild Rose Gin, Hindbær Gin, Sloe Gin og Navy Strength. Ja, faktisk er der ikke én eneste der ikke er værd at smage. Overvej evt. at hoppe ud i et tasting kit hvis du gerne vil smage dem alle.

 

Trolden

 

Trolden Distillery er endnu et lille destilleri i udkanten af Kolding. Her har man en stærk passion for råsprit og en motivation for, at kun det bedste er godt nok. Gin fra Trolden Distillery bliver produceret i gamle fine kobberkedler og håndværk er i højsæde når man producerer små og håndlavede serier af gin. Der bruges udelukkende naturlige råvarer og det er en proces der tager tid, at lave en kvalitetsgin som denne. Prøv deres forskellige varianter og find din favorit.

 

Find flere danske gin hos Ginuniverset.dk

Læs også

skuespiller krydsord

Skuespiller i Krydsord – Find svar og løsninger her

I verdenen af krydsord og quizopgaver er der også en plads til skuespillere. Skuespillerne bliver …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.