Giv dine nachos ekstra liv

Elsker du god mad, der smager af noget, men samtidig er let at lave? Til det lette måltid er nachos en skøn ret, der virkelig ikke kræver meget, før det smager godt. Du kan lave dem på flere måder – der er den helt nemme, hvor du køber færdigstegt kylling og en salsa på glas, men vil du gerne have en lidt større kulinarisk oplevelse, kan du godt bruge lidt ekstra tid i køkkenet.

Det er ikke mange, der gør det, men det kræver ikke ret meget at lave sin egen salsa – tomat, peberfrugt, chili og diverse krydderier og andre smage, så er du rigtig langt – og så har du en salsa, der virkelig smager skønt. Samtidig giver det enormt god mening at stege kyllingen selv, så du kan give den lige de krydderier, du godt kunne tænke dig. Så er det op til dig, om dine nachos skal være stærke eller ej. Du kan finde en lækker opskrift på nachos med kylling her.

Tilbehør efter dine ønsker

En ting er, at du har gjort selve dine nachos til en lækker smagsoplevelse – men hvad med alt det ved siden af? Noget af det skønne ved nachos er netop, at du har muligheden for at dyppe i lækker dip som guacamole eller creme fraiche. Du kan også lave ekstra salsa. Nogle vælger at sætte nachos i ovnen med både salsa og mozzarella ved, mens andre hellere vil vente med salsaen til efterfølgende.

Nachos kan både fungere som tilbehør til et større måltid, men når I tilsætter kylling til retten, fungerer den også udmærket for sig selv – og mange synes, det er et lækkert måltid, netop fordi det måske ikke er så tungt. Det er med garanti et hit i børnefamilien, hvor de mindste gerne vil have noget, der er lidt anderledes fra det, de plejer at spise og så er det jo en nem ret at lave.

Læs også

Vegansk chokolademilkshake

Vegansk chokolademilkshake

En nat stod jeg på McDonald’s, lidt fuld, med pomfritter i hele mundvigen, og kiggede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.