Bananpandekager giver dig ekstra smag, mæthed og fiber. Brug disse til at overraske en du holder af og nyd desserten sammen.
Hvis du gerne vil undgå at bruge sukker, er dette også en mulighed så skal du i stedet for 1,5 banan bruge 2-2,5 bananer.
- 3 dl. Hvedemel
- 3 dl. Mælk
- 3 spsk. Sukker
- 2 tsk. Bagepulver
- 1 Æg
- 0,75 tsk. Salt
- 1 tsk. Olie
- 1,5 Banan
- Mos bananen.
- Bland mel, salt, sukker og bagepulver sammen.
- Pisk æggene sammen og tilsæt mælken hvor du igen pisker det sammen.
- Tilsæt nu den mosede banan samt olie til og pisk det let.
- Tilsæt nu melblandingen stille og rolig under konstant omrøring til du har en fin og jævn masse.
- Brug lidt fedt stof til stegningen af pandekagerne og så er der serveret.
Bananpandekager kan bruges til brunch og som almindelig dessert, de er rige på fiber, smag og giver en god mæthedsfornemmelse.
Tilbage til pandekage opskrifter
Tilbehør
Som tilbehør til bananpandekager kan du bruge det du nu foretrækker:
• Sukker
• Chokolade sovs
• Marmelade
• Vanilje
• Smør
• Is
• Osv...
Som tidligere skrevet så er det en mulighed at følge opskriften uden brug af sukker. Du skal dog tage 1 til 1.5 bananer ekstra i brug. Herved vil den normale sukker blive erstattet af frugtsukkeret fra bananen.