Vi åbner for HverdagsGourmet.dk

Efter et par måneders hårdt arbejde kan vi med stolthed i vores stemmer åbne op for HverdagsGourmet.dk En hjemmeside med kvalitets opskrifter der henvender sig til alle fra en teenager der gerne vil imponere sine forældre til en enlig mor der gerne vil give sine børn noget at spise som de ikke har prøvet før.

Velkommen til hjemmesiden

Navnet HverdagsGourmet.dk

Selve navnet på hjemmesiden kunne indikere at denne hjemmeside indeholder de fineste opskrifter med ingredienser som de færreste har råd til samt en viden i køkkenet som en kok. Dette kunne dog ikke være mere korrekt fra sandheden. Vi som står bag hjemmesiden HverdagsGourmet.dk har til hensigt at bringe nye smage, festmåltider og madoplevelser til dig som gider at stå i køkkenet. Vi er overbevist at man ikke behøver at hive den store tegnebog frem for at få en oplevelse ved bordet der vil kunne gøre mange andre misunderlige. Ej kræver det viden og erfaring som en kok der har arbejdet 25år i branchen. Vi udarbejder opskrifter der er brugervenlige og lige til at gå til. Så selv dit barn kan være med til at hjælpe i køkkenet. Opskrifter er dertil for at guide dig til den bedste oplevelse ikke kun til destination med også selve rejsen. At lave mad kan være ret så afstressende samt bringer det familien tættere på hinanden. Vi har udarbejdet denne hjemmeside til dem der elsker mad og alt det gode i livet.

Ønsker du at vide hvem der står bag hjemmesiden kan du læse meget mere om det her: Hvem står bag

Hvad vi tilbyder

Der findes mange forskellige hjemmesider med opskrifter derude. Vi stræber dog på at kunne lever kvalitets indhold og lidt mere til. Her er nogle af de ting du kan se frem til.

  • Kvalitets opskrifter: Vores system overser alle bedømmelser af opskrifter, hvis en opskrift ikke lever op til vores forventning af kvalitet på baggrund af jeres bedømmelser, vil den bliver erstattet er en ny og bedre opskrift.
  • Bedømmelse: Som nævnt ovenover med bedømmelser. Er du som forbruger herre over hver eneste opskrift vi har på hjemmesiden. Du kan og har mulighed for at bedømme den ud fra 1-5 stjerner. Hvor fem selvfølgelig er højst.
  • Antal personer: Hver opskrift er udarbejdet til en bestem antal personer. Skulle det ske at du holder en fest hvor person antallet er helt anderledes end hvad der stor på selve opskriften. Så har du også muligheden for at ændre dette. Her vil opskriften med det samme ændre sig i forhold til mængde af ingredienser. Du slipper derfor for at regne frem og tilbage for at finde den korrekte mængde af hver ingrediens.
  • Print: Du har også den mulighed for at printe hver eneste opskrift, så du ikke behøver at have din tablet, bærbar eller telefon med i køkkenet.
  • Billeder: Samtlige opskrifter på hverdags gourmet kommer til at indeholde billeder af selve retten. Om det kommer til at se på din tallerken som på billedet kan vi ikke garantere, det kræver nemlig lidt øvelse. Men som man siger ”øvelse gør mester.”

Ud over de 5 punkter ovenover findes der mange andre ting som vil forbedre din oplevelse på hjemmesiden, dem lader vi dog dig om at opdage på din rejse af den fantastiske univers af HverdagsGourmet.dk

Fremtiden

Det er måske lidt for tidligt at tale om fremtiden, vi har dog en plan samt mange ting på tegnebrættet vi på nuværende tidspunkt holder tæt på kroppen. Vores ønske til dig er at du til enhver tid kan tage kontakt til os. Dette kunne være hvis du har spørgsmål, ris ros og alt andet imellem.

Velkommen til HverdagsGourmet.dk og Velbekomme!

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *