Her kan du lave nemme majspandekager – Fra start til slut tager det ikke mere end højst 30 minutter, og så har du lækre pandekager lige til at spise.
- 100 gram Hvedemel
- 100 gram Majsmel
- 4 dl. Skummetmælk
- 4 Æg
- 60 Margarine
- Knivspids Salt
- Bland hvedemel og majsmel sammen, rør rundt i det så de 2 typer mel er godt fordelt.
- Tilsæt nu mælk mens du rører rundt i det. Du skal helst få en dej uden for mange klumper. Er dette ikke lykkedes, kan du sagtens piske det hele til dejen bliver mere ensartet.
- Tilsæt nu æg og margarinn til dejen og rør eller pisk godt i det.
- Du skal bruge en medium varm pande med lidt fedtstof på.
- Steg pandekagerne til de er gyldenbrune.
En hurtig og nem opskrift. Ud af denne opskrift vil du kunne få ca. 10-15 majpandekager afhængig af pandestørrelsen. Disse pandekager kan både bruges til dessert og som madpandekager. Ønsker du en mere sød variation, kan du tilføje sukker samt vanilje til opskriften, ellers er du "Good to go".
Se vores andre pandekage opskrifter
Tilbehør
Du bestemmer helt selv hvilket tilbehør du ønsker at bruge. Vælg noget du virkelig godt kan lide og se om det passer sammen. En pandekage kan teoretisk set spises med alt. Derfor skal du ikke holde dig tilbage.
Anretning
Denne opskrift er baseret på ren pandekage, der er derfor ikke fyld eller andet tilbehør med. Vi kan dog give et råd med på vejen. Hver gang du har lavet en pandekage og lagt den oven på tallerken, så sørg for at dække den til med sølvpapir. dette gør at pandekagerne bibeholder sin saft og kræft og ikke tørre ud. Tænkt på det som at du indkapsler smagen.