Ny familiemedlem – Hverdags Gourmet vokser

Ny familiemedlem - Hverdags Gourmet vokserVi betragter ikke Hverdags Gourmet som en almindelig hjemmeside med opskrifter men mere som en familie. Vi værdsætter dig og alle de andre besøgende, jeres konstruktive kritik, ros og ris. Vi ser dette som en vigtig del af hele processen for at kunne udvikle og levere en bedre service.

Hver eneste dag arbejder vi hårdt på at udvikle og udgive opskrifter ugentligt så du altid har nogle nye og spændende retter at kaste dig over. Retter der bringer andre kulturer og køkkener ind. Vi udvider din horisont for den kulinariske verden. Vi giver dig smagsoplevelser som du aldrig vil glemme og den frihed at selv kunne bevægende dig ud og eksperimentere med forskellige smage og ingredienser der findes derude. Her af de seneste 3 opskrifter som daterer bagud fra dagens dato:

  • Chokolade småkager: Børn som voksne elsker en lille og let dessert efter maden og disse dejlige og lækre chokolade småkager er lige sagen. Nemme og hurtig at lave. I opskriften får du også nogle små hemmelige tricks til hvad du kan gøre for at gøre dem endnu bedre samt andre ting.
  • Hjemmelavet is: Uanset årstiden, så er is manges favorit dessert. Nok fordi der findes så mange forskellige smage og teksturer. I opskriften på hjemmelavet is vil du få en simpel men dejlig is du og din familie eller venner kan nyde året rundt.
  • Moussaka: En ret der er bygget op i lag. Moussaka stammer fra mellemøsten, er mættende, fantastisk og lidt anderledes. Prøv denne simple ret der giver dig en væld af forskelige smage og oplevelse for sanserne.

Hverdags Gourmet vokser

Mens du står ude i køkkenet og følger en af vores opskrifter, står vi her på den anden side og prøver at finde på nye tiltag og måder til hvordan vi kan gøre hjemmesiden, oplevelsen og leveringen af opskrifter bedre. En af disse går ud på at invitere diverse madskribenter hvor de har muligheden for at udgive deres egne opskrifter på vores hjemmeside. Vi har ingen strikse kriterier for hvor erfaren de er på området eller deres alder. Det vi søger er at opskrifterne er originale, at de har et godt sprog samt at tilføje noget af deres personligheden til.

Sofie BildVi har derfor brugt noget tid på at lede efter den helt rette person som vi ser kunne være et god bud på dette og inden længe havde vi fundet personen. Vi vil derfor meget gerne præsentere vores allerførste madskribent Sofie Bild.

Sofie er en fantastik ung kvinde der både studerer og interesserer sig for mad. Hun vil med tiden udgive sine helt egne opskrifter som vil byde på spændende retter i den veganske og veretariske verden.
Er du som mange andre der elsker chokolademilkshake så kan du se en af hendes første opskrifter her: Vegansk chokolademilkshake

Vi er rigtig glade for at have Sofie ombord og ser frem til et langt og godt samarbejde.

Du kan læse mere om Sofie på hendes profil side

Hvis du er glad for mad som vi alle er på hverdagsgourmet og enten skriver eller vil skrive dine egne opskrifter, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi leder nemlig altid efter personer der vil være en positiv indflydelse og bidrage med noget andre kan nyde.

Mvh. Alexander – Hverdags Gourmet

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *