Gammeldags pandekager

Gammeldags pandekager

Her har du mulighed for at lave gode gammeldags pandekager med en simpel opskrift. En dessertpandekage vi alle kender uden for meget hurlumhej.



Gammeldags pandekager
Gammeldags pandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Antal personer Forberedelses tid
    4 10 min
    Tilberedningstid
    15 min
    Antal personer Forberedelses tid
    4 10 min
    Tilberedningstid
    15 min
    Gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Antal personer Forberedelses tid
      4 10 min
      Tilberedningstid
      15 min
      Antal personer Forberedelses tid
      4 10 min
      Tilberedningstid
      15 min
      Ingredienser
      • 250 gram Hvedemel
      • 3 dl. Sødmælk
      • 4 Æg
      • 0,5 tsk. Salt
      • 1 tsk. Sukker
      • 2 spsk. Olie
      Antal personer:
      Instruktioner
      1. Bland mel, salt og sukker sammen.
      2. Pisk æggene ind i dejen.
      3. Tilsæt nu mælken lidt af gangen mens du pisker dejen.
      4. Olien pisker du i til sidst.
      5. Steg pandekagerne på en varm pande, men pas på ikke at brænde dem på. De skal ca have 1,5-2 min på hver side.
      Recipe Notes




      En god og solid opskrift på gammeldags pandekager du ikke kan gå galt i byen med. Tykkelsen af pandekagerne afhænger af hvor tyk dejen er. Hvis du gerne vil have dem lidt tyndere, skal du tilføje lidt mere mælk, hermed bliver dejen mere flydende.

      Oversigt over andre pandekager

      Tilbehør

      Gammeldags pandekager kan spises med sukker, marmelade eller endda nutella. Du bestemmer sådan set helt selv hvad du vil spise dine pandekager med.

      Anretning

      Selv om opskriften siger gammeldags pandekager, så må tallerken godt se pænt ud. Servere disse pandekager til dine forældre med nogle bær, lidt grøn som mynte på toppen og mulig cremefraiche der er blandet op med lidt sukker så den har den rette sødmen, de vil elske det.

      Det du skal vide er at tilbehøret som bær, mynteblad samt cremefraiche ikke kun giver smag, men også en helheds udtryk der aktiverer flere sanser end som så. De skarpe farve, smagen og aroman komplimentere hinanden rigtig godt og skaber et fantastisk slutresultat.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.