Lækker spinatpandekager med hytteost. En let og fin måltid der kan spises både til morgenmad, middag og aftensmad. Hytteost kan erstattes med kød-strimler eller tern af egen valg, hvis du foretrækker kød i stedet.
- 200 gram Hvedemel
- 5 dl. Mælk
- 4 Æg
- 400 gram Spinat
- Knivspids Salt
- 300 gram Hytteost
- 100 gram Tomater
- 100 gram Agurk
- 100 gram Peberfrugt
- 100 gram Forårsløg
- Salt
- Peber
- Purløg
- Creme fraiche 18%
- Pisk mel og mælk sammen.
- Tilsæt nu æg, spinat og en knivspids salt. Pisk det sammen til ensartet dej uden for mange klumper.
- Giv pandekagerne et par minutter på hver side til de er gyldne.
- Hak grønsagerne fint og bland det med hytteosten.
- Smag til med salt, peber og frivalgte gryderier.
- Fordel fyldet ud på pandekagerne, rul dem sammen eller fold dem sammen 2 gange på mindten så du får fine trekanter.
- Server med cremefraiche og lidt purløg til. Mums!
Simpel og nem opskrift lige at gå til. Spinatpandekager med hytteost er en sund kost der giver dig energi på en sund måde. Du kan sagtens erstatte hytteosten med kød hvis du foretrækker dette. Her vil kylling eller kalkunstykker være fine, har du ikke så meget tid, så kan du altid købe enten kødstrimler eller tern. Pandekagerne serveres gerne med cremefraiche og purløg til. En sund, dejlig og let måltid der giver din mave ro.
Se andre pandekager
Tilbehør
Til madpandekager siger vi gerne at der skal en let salat til. Her indeholder pandekagerne allerede mange grønsager og idet at pandekagerne ikke er særlig tunge med en kødfyld, så behøves salat ikke.
Anretning
Anret pandekagerne pænt på tallerkenen, tværs over hinanden for at skabe dynamik og give det en mere 3d følelse. Tilføj nu en klar cremefraiche på samme tallerken ved siden af og drys lidt purløg rundt om. Det smager fantastisk, ser himmelsk ud og så mætter det også på en sund måde. Velbekomme.