Opskriften her er beregnet til at man bruger lidt tid i køkkenet, den er en smule mere avanceret end mange andre pandekage opskrifter. Det gør bare resultat bedre. Du vil få velsmagende og lækre pandekager ud på den anden side.
- 300 gram Hvedemel
- 4,5 dl. Sødmælk
- 1,5 dl. Vand
- 6 Æg
- 0,75 tsk. Salt
- 50 gram Smør
- 600 gram Hakket oksekød ca. 16%
- 300 gram Hvidkål
- 350 gram Champignoner
- 1 Løg
- 50 gram Margarine
- 0,75 tsk. Paprika
- Salt
- Peber
- Pisk det smeltede smør sammen med resten af ingredienserne til en ensformig pandekage dej uden klumper.
- Lad dejen hvile ca. 30 min i køleskabet.
- På en medium varm pande bruger du lidt fedtstof til hver pandekage. Pandekagerne skal steget til de er let brune på begge sider.
- Svits det finhakket løg til det er let gylden.
- Tilsæt kødet og rør godt rundt, indtil alt kødet er stegt.
- Tilsæt nu fintsnittet hvidkål, rensede skiver at champignon samt paprika. Ser fyldet for tørt ud, kan du tilsætte lidt vand. Husk at smage til med salt og peber.
- Fordel nu fyldet på pandekagerne, fold i pandekagernes folder og rul dem nu sammen.
- Pandekagerne skal i et ildfast fad smut med fedtstof så de ikke sidder fast.
- Pandekagerne skal i en almindelig ovn ved 225 grader i 10-15 min. Her kan du hvis du foretrækker at drysse revet ost over pandekagerne.
En super fin opskrift som resultere i en lækker ret. Fyldet er et eksempel på hvordan den kan laves. Du kan selvfølgelig helt selv bestemme hvordan den skal se ud og hvad der skal i. Kun fantasien sætter grænser.
Andre pandekager
Anretning
En bundsolid måltid der vil mætte alle. En god ide vil være her at servere en let salat til så det ikke bliver for tung, især hvis du har kommet revet ost på. Salaten er helt op til dig, den skal bare være let og lækker.