Pandekager med fyld

Pandekager med fyld

Opskriften her er beregnet til at man bruger lidt tid i køkkenet, den er en smule mere avanceret end mange andre pandekage opskrifter. Det gør bare resultat bedre. Du vil få velsmagende og lækre pandekager ud på den anden side.



Pandekager med fyld
Pandekager med fyld
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Antal personer Forberedelses tid
    4 personer 20-30 min
    Tilberedningstid
    15-25 min
    Antal personer Forberedelses tid
    4 personer 20-30 min
    Tilberedningstid
    15-25 min
    Pandekager med fyld
    Pandekager med fyld
    Stem: 2
    Bedømmelse: 4.5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Antal personer Forberedelses tid
      4 personer 20-30 min
      Tilberedningstid
      15-25 min
      Antal personer Forberedelses tid
      4 personer 20-30 min
      Tilberedningstid
      15-25 min
      Ingredienser
      Pandekagedej
      • 300 gram Hvedemel
      • 4,5 dl. Sødmælk
      • 1,5 dl. Vand
      • 6 Æg
      • 0,75 tsk. Salt
      • 50 gram Smør
      Fyld
      • 600 gram Hakket oksekød ca. 16%
      • 300 gram Hvidkål
      • 350 gram Champignoner
      • 1 Løg
      • 50 gram Margarine
      • 0,75 tsk. Paprika
      • Salt
      • Peber
      Antal personer: personer
      Instruktioner
      Pandekagedej
      1. Pisk det smeltede smør sammen med resten af ingredienserne til en ensformig pandekage dej uden klumper.
      2. Lad dejen hvile ca. 30 min i køleskabet.
      3. På en medium varm pande bruger du lidt fedtstof til hver pandekage. Pandekagerne skal steget til de er let brune på begge sider.
      Kødfyld
      1. Svits det finhakket løg til det er let gylden.
      2. Tilsæt kødet og rør godt rundt, indtil alt kødet er stegt.
      3. Tilsæt nu fintsnittet hvidkål, rensede skiver at champignon samt paprika. Ser fyldet for tørt ud, kan du tilsætte lidt vand. Husk at smage til med salt og peber.
      4. Fordel nu fyldet på pandekagerne, fold i pandekagernes folder og rul dem nu sammen.
      5. Pandekagerne skal i et ildfast fad smut med fedtstof så de ikke sidder fast.
      6. Pandekagerne skal i en almindelig ovn ved 225 grader i 10-15 min. Her kan du hvis du foretrækker at drysse revet ost over pandekagerne.
      Recipe Notes




      En super fin opskrift som resultere i en lækker ret. Fyldet er et eksempel på hvordan den kan laves. Du kan selvfølgelig helt selv bestemme hvordan den skal se ud og hvad der skal i. Kun fantasien sætter grænser.

      Andre pandekager

      Anretning

      En bundsolid måltid der vil mætte alle. En god ide vil være her at servere en let salat til så det ikke bliver for tung, især hvis du har kommet revet ost på. Salaten er helt op til dig, den skal bare være let og lækker.

      Del denne opskrift

      Læs også

      Glutenfri pandekager

      Glutenfri Pandekager

      Glutenfri pandekager som mange påstår smager bedre end de normale. Her bruger vi også nogle …

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.